نماد آخرین خبر

وحدت و یکپارچگی ملی قدرت نرم نظام مقابل توطئه‌های دشمنان است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
وحدت و یکپارچگی ملی قدرت نرم نظام مقابل توطئه‌های دشمنان است

ایرنا/ اراک - ایرنا - مسئول موسسه روایت سیره شهدای کشور گفت: وحدت و یکپارچگی ملی به عنوان سرمایه‌ای بی‌نظیر، قدرت نرم نظام را در مقابله با توطئه‌های دشمنان تقویت می‌کند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام حسین جوشقانیان شامگاه دوشنبه در آیین گرامیداشت شهدا و محکومیت حمله تروریستی به مردم مقتدر یمن در مسجد ولایت شهرک الغدیر اراک بیان کرد: با همبستگی و همکاری، می‌توانیم مانع از نفوذ افکار و نقشه‌های شوم دشمنان شویم و در راستای تحقق اهداف بلندمدت کشور، همچنان به پیش برویم.

وی ادامه داد: هوشیاری در برابر نقشه‌ها و شناسایی تاکتیک دشمنان وظیفه آحاد ملت است که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه این مهم به خوبی تجلی یافت و نیاز است این مهم هر روز تقویت شود.

مسئول موسسه روایت سیره شهدای کشور تأکید کرد: حرکت بر مدار ولایت یکی از اصول اساسی و زمینه‌ساز پیشرفت، توسعه و تعالی جامعه به شمار می‌رود. ما نباید فراموش کنیم که هدف اصلی در نهایت، اقامه دین و ارتقاء فرهنگ اسلامی در تمامی ابعاد زندگی‌مان است.

مسئول موسسه روایت سیره شهدای کشور اظهار کرد: وعده‌ها و توصیه‌های قرآن باید در نظر گرفته شود و وعده خداوند در قرآن برای هر قوم و جریانی صادق است و ظالم به سزای اعمال خود می‌رسد و خون شهدا و دانشمندان و بزرگانی که به دست ظالمان شهید شدند پامال نخواهد شد.

حجت‌الاسلام جوشقانیان تصریح کرد: گفتن لفظ مرگ بر آمریکا در مقابل ظلم این کشور امری مشخص است که باید به آن عمل شود.

وی افزود: اقامه نماز و پرداخت زکات از واجبات دین هستند، اما باید توجه داشت که جهاد نیز واجب است و ضرورت دارد که به این موضوع پرداخته شود. جهاد در راه حق، بخشی از مسئولیت‌های ما به عنوان مسلمانان است که باید در کنار سایر واجبات مورد توجه قرار گیرد.

مسئول موسسه روایت سیره شهدای کشور ادامه داد: اقتدار و عظمت امروز کشور ایران نتیجه تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حمایت بی‌دریغ همه مردم است. این اقتدار نه تنها دستاوردی ارزشمند، بلکه امانتی است که باید در هر شرایطی حفظ و صیانت شود. ما موظفیم تا با وحدت و همبستگی، این افتخار را در برابر چالش‌ها و تهدیدهای دشمنان مستحکم‌تر از گذشته نگه داریم و به توسعه و پیشرفت کشور ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام جوشقانیان بیان کرد: رسانه‌های خارج از کشور از مردم مالیات دریافت ‌می‌کنند که اخبار دروغ را منتشر کنند، اما در جهان اسلام بسیاری از افراد با دلدادگی به انتشار اخبار انسان دوستانه می‌پردازند.

وی گفت: افرادی که پا در رکاب دین گذاشته‌اند باید بدانند ما آمده‌ایم که یار امام زمان(عج) باشیم و لحظه‌ای نباید آرام و قرار داشته باشیم و زمان آسایش و هدر دادن وقت نیست.

مسئول موسسه روایت سیره شهدای کشور خاطرنشان کرد: قیام و سکوت ما باید همواره در راستای منافع دین و ولایت هماهنگ باشد. این نکته به‌ویژه در مواجهه با دشمنان حائز اهمیت است و لازم است در اتخاذ تصمیم‌ها و اتخاذ مواضع خود به این هماهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

حجت‌الاسلام جوشقانیان ادامه داد: آمریکا و اسرائیل با همه تکنولوژی‌های خود نتوانستند حریف ایران اسلامی شود و ایران با اقتدار مقابل دشمن ایستاد و این ناشی از ایمان به خداوند و خودباوری بر این محور است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره