نماد آخرین خبر

رئیس پلیس راهور پرند: بلوار رسول اکرم(ص) پیست رالی نیست

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ رئیس پلیس راهور پرند از فوت ۶ نفر در سانحه رانندگی از ابتدای سال تنها در یکی از بلوارهای شهر پرند خبر داد.

سرگرد علی کاویانی رئیس پلیس راهور پرند در خصوص اعتراض برخی به ایجاد سرعت‌کاه‌های بلند در بلوار رسول اکرم (ص) عنوان کرد: متاسفانه برخی از شهروندان و رانندگان و راکبان موتورسیکلت این بلوار را با پیست رالی سرعت اشتباه می‌گیرند و با سرعت‌های سرسام‌آوری در این مسیر رانندگی می‌کنند که خطرات جانی و مالی بالایی به جای می‌گذارند.

وی در ادامه برای درک موضوع به مزاح به ما گفت: اگر می‌توانستیم به جای سرعت‌کاه‌ دیوار می‌کشیدیم یا خیابان را مسدود می‌کردیم! ما مجبور هستیم برای حفظ جان مردم اقدامی کنیم.

کاویانی گفت: چرا باید از ابتدای سال تا کنون حدود ۶ فوتی به‌خاطر سرعت بالا و تصادف منجر به فوت در این بلوار داشته باشیم؟

وی در پاسخ سوال ما که چرا از ابزار دیگری مانند دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف استفاده نمی‌شود با گله از مسؤولان شهرداری و شرکت عمران گفت: متاسفانه شهر بزرگی مثل پرند هنوز دارای دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف رانندگان نیست! چرا دوستان اقدامی نمی‌کنند؟ نصب دوربین‌های هوشمند ثبت تخلف مطالبه جدی پلیس است.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگو در خصوص غیر استاندارد بودن سرعت‌کاه‌های ایجاد شده گفت: حتما موضوع بررسی و کارشناسی و موارد غیر استاندارد اصلاح خواهند شد.



آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran