نماد آخرین خبر

هفت دستگاه ماینر غیرمجاز در گچساران خاموش شد

منبع
فارس
بروزرسانی
هفت دستگاه ماینر غیرمجاز در گچساران خاموش شد

فارس/ فرمانده انتظامی گچساران از کشف ۷ دستگاه استخراج رمزارز قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ ارسلان خادمیان، فرمانده انتظامی گچساران اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان به همراه اداره برق گچساران، در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با هماهنگی مرجع قضایی، در بازرسی از یک منزل مسکونی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان، موفق به کشف ۷ دستگاه ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) و متعلقات آن شدند.
وی افزود: در این راستا یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، متهم به مرجع قضایی معرفی گردید.
فرمانده انتظامی گچساران در ادامه با اشاره به اهمیت مسئله تأمین برق در شرایط کنونی جامعه، گفت: با توجه به اوضاع کنونی و نیاز مبرم به برق، مبارزه با استفاده‌کنندگان غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال به طور ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد.
وی در پایان تأکید کرد: پلیس با مخلان نظم و امنیت قاطعانه و قانونی برخورد خواهد کرد. از شهروندان محترم درخواست داریم هر گونه موارد مشکوک را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today