نماد آخرین خبر

وحدت، یک اصل اساسی برای مقابله با دشمنان اسلام است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
وحدت، یک اصل اساسی برای مقابله با دشمنان اسلام است

ایرنا/ بیرجند - مسئول شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در خراسان جنوبی با بیان اینکه وحدت یک اصل اساسی از اصول اسلام است، گفت: همبستگی مسلمانان می‌تواند مقاومت در برابر تهدیدات استکباری و رژیم صهیونیستی را تقویت کند.

حجت‌الاسلام مجید جابری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس آیات قرآن، مسلمانان باید به ریسمان الهی چنگ بزنند و از تفرقه بپرهیزند و وحدت تنها یک وظیفه فردی نیست، بلکه باید در سطح جامعه اسلامی نهادینه شود.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه وحدت نه یک تاکتیک، بلکه یک اصل اساسی از اصول اسلام است، تصریح کرد: حتی اگر وحدت به‌عنوان یک تاکتیک سیاسی در نظر گرفته شود، همچنان ضروری است تا مسلمانان برای مقابله با تهدیدات جهانی علیه اسلام، در کنار هم قرار گیرند.

مسئول شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت بحرانی کشورهای اسلامی، همچون فلسطین، سوریه، لبنان، عراق و افغانستان، گفت: در شرایط کنونی که مسلمانان در بسیاری از نقاط جهان تحت ظلم و فشار هستند، ضرورت وحدت بیشتر از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

وی تأکید کرد: مسلمانان باید با درک شرایط جهانی و همکاری بیشتر با یکدیگر، در برابر دشمنان اسلام و آزادی‌خواهان ایستادگی کنند.

حجت‌الاسلام جابری با تأکید بر اینکه وحدت اسلامی می‌تواند در برابر تهدیدات استکباری و رژیم صهیونیستی مقاومت ایجاد کند، افزود: امیدواریم روزی برسد که مسلمانان با همبستگی کامل، از شر رژیم صهیونیستی و سایر دشمنان اسلام رهایی یابند و جهان اسلام به قله‌های عزت و سربلندی برسد.

وی از همه مسلمانان خواست که در این ایام با تقویت همبستگی خود، به تحقق اهداف عالی اسلام و مقابله با چالش‌های موجود در سطح جهانی بپردازند و در راستای دفاع از حقوق مسلمانان در سراسر جهان گام بردارند.

مسئول شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در خراسان جنوبی از برگزاری برنامه‌های متعدد برای گرامیداشت هفته وحدت در سطح استان خبر داد و افزود: دیدار علمای شیعه و اهل سنت با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و استاندار، همایش محوری هفته وحدت با حضور علما، اندیشمندان و آحاد جامعه در شهر اسدیه، نشست علمای شیعه و اهل سنت در روستای طبسین نهبندان و در شهرستان زیرکوه، برپایی میز خدمت و مراسم جشن شب هفدهم ربیع الاول در مسجد امام حسین(ع) بیرجند از جمله این برنامه‌ها است.

وی بیان کرد: هفته وحدت فرصتی است تا مسلمانان با حضور مؤثر در برنامه‌های مختلف، همبستگی خود را نشان دهند و بر اهمیت اتحاد در مبارزه با مستکبران جهانی تأکید کنند زیرا این اتحاد و همبستگی می‌تواند ضربه‌ای مهلک به دشمنان وارد کرده و نقشه‌های شوم آن‌ها را نقش بر آب کند.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today