نماد آخرین خبر

چهارمحال و بختیاری پیشتاز اهدای عضو در کشور شد

منبع
فارس
بروزرسانی
چهارمحال و بختیاری پیشتاز اهدای عضو در کشور شد

فارس/ مسوول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چهارمحال و بختیاری با توجه به جمعیت، رتبه نخست کشور در اهدای عضو را به خود اختصاص داده است.

پانته‌آ رمضان‌نژاد، مسوول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: یک شهروند ۴۲ ساله اهل فلارد که بر اثر سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌اش اعضا و نسوج بدنش به بیماران نیازمند اهدا شد.

مسوول تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد با اشاره به جایگاه ممتاز این استان در عرصه نوع‌دوستی افزود: چهارمحال و بختیاری نسبت به جمعیت، رتبه نخست اهدای عضو در کشور را دارد و این فرهنگ ایثار و نجات جان انسان‌ها به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی ارزشمند در حال گسترش است.

رمضان‌نژاد تصریح کرد: اهدای عضو بیماران مرگ مغزی، می‌تواند زندگی دوباره‌ای به بیماران نیازمند ببخشد و هر ساله ده‌ها بیمار از این طریق به زندگی سالم بازمی‌گردند.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday