نماد آخرین خبر

نظارت بر بازار شهرکرد با ۱۵ تیم در آستانه سال تحصیلی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نظارت بر بازار شهرکرد با ۱۵ تیم در آستانه سال تحصیلی

تسنیم/ فرماندار شهرستان شهرکرد با اشاره به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، گفت: در شهرستان شهرکرد، ۱۵ تیم کنترل و نظارت بر بازار در قالب حدود ۴۵ نفر کارشناس، به صورت دائم و مستمر، گشت‌زنی و کنترل بازار را بر عهده دارند.

سعید رئیسی، فرماندار شهرستان شهرکرد، در حاشیه نمایشگاه پاییزه و اقلام اساسی اظهار کرد: این نمایشگاه تا پایان ماه جاری با رویکرد حمایت از مصرف‌کنندگان و کنترل بازار فعال خواهد بود و انتظار می‌رود مردم بتوانند از ظرفیت‌های آن به‌خوبی بهره‌مند شوند.

وی افزود: کالاهای اساسی همچون مرغ، گوشت، برنج و شکر و همچنین کیف، کفش، پوشاک و لوازم‌التحریر با نظارت ویژه در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

فرماندار شهرستان شهرکرد با اشاره به ضرورت کنترل بازار گفت: در این شهرستان 15 تیم نظارتی متشکل از حدود 45 کارشناس، به صورت مستمر گشت‌زنی و کنترل بازار را برعهده دارند.

رئیسی تأکید کرد: انتظار می‌رود این گشت‌های نظارتی بتوانند کل بازار را پوشش دهند تا از طریق آن شاهد تنظیم بازار و عرضه کالا با قیمت‌های مصوب باشیم.


آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday