استفاده از مینیبوس برای جابهجایی دانشآموزان روستایی خوزستان

ایمنا/ مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان گفت: ناوگانی که امکان جابهجایی دانشآموزان روستایی را دارد، مینیبوس است که باید توسط دهیاریها شناسایی شود.
محمد جولانژاد، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان با اشاره به وضعیت ناوگان مسافربری خوزستان اظهار کرد: ۵۱۱ دستگاه اتوبوس با میانگین عمر ۱۵ سال، یک هزار و ۵۴۱ مینیبوس با میانگین عمر ۲۵ سال و یک هزار و ۶۰۲ دستگاه سواری کرایه با میانگین عمر ۱۳ سال در خوزستان وجود دارد.
وی با اشاره به چالشها درباره جابهجایی دانشآموزان روستایی افزود: علاوه بر عمر بالای ناوگان بیشتر این ناوگان تکافوی نیاز مسافران سطح استان را ندارند، از سوی دیگر فرایند حملونقل این ناوگان تا پایانه و به صورت خطی است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان گفت: بخش زیادی از این ناوگان در اختیار کارکنان کارخانهجات سطح استان است، بنابراین با کمبود ناوگان روبهرو هستیم.
جولانژاد اضافه کرد: تنها ناوگانی که امکان جابهجایی دانشآموزان روستایی را دارد، مینیبوس است که پیشنهاد میشود از این ناوگان استفاده شود.
وی اضافه کرد: اقداماتی از جمله ایجاد تسهیلات برای نوسازی و بازسازی ناوگان و استفاده از منطقه آزاد اروند برای نوسازی ناوگان باید در میان مدت انجام شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان گفت: در گام نخست باید از ظرفیت دهیاریها برای شناسایی ناوگان مینیبوس که دارای کارت هوشمند هستند، استفاده شود تا از ظرفیت این ناوگان برای جابهجایی دانشآموزان روستایی استفاده شود.