نماد آخرین خبر

سرمربی استقلال خوزستان: توانمندی‌های آلومینیوم فراتر از رتبه این تیم در جدول است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سرمربی استقلال خوزستان: توانمندی‌های آلومینیوم فراتر از رتبه این تیم در جدول است

ایرنا/ اراک - ایرنا - سرمربی استقلال خوزستان گفت: پتانسیل‌های این تیم به مراتب بالاتر از جایگاه کنونی‌اش در جدول است و بدون شک بازی سختی مقابل این تیم خواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، امیر خلیفه عصر پنجشنبه در نشست خبری پیش از بازی تیمش آلومینیوم اراک، افزود: اگر چه تیم آلومینیوم اراک اکنون در انتهای جدول قرار دارد اما این تیم از تیم‌های بسیار خوب لیگ است و مجتبی حسینی نیز یکی از مربیان بسیار خوب و شایسته فوتبال کشورمان است و ما فردا یک بازی بسیار سخت و دشوار خواهیم داشت.

این مربی درباره آمادگی تیمش گفت: ما خودمان را به خوبی آماده کرده‌ایم تا بتوانیم فردا در میدان حاضر شویم و بدون شک هم بازی خوبی را ارائه خواهیم داد و هم نتیجه لازم را کسب می‌کنیم.

خلیفه اظهار کرد: بدون شک فردا شاهد یک بازی بسیار تاکتیکی و آموزشی خواهیم بود و امیدوارم با دست پر از استان مرکزی خارج شویم و دل مردم خوزستان را شاد کنیم.

وی همچنین به غیبت‌های تیمش اشاره کرد و تصریح کرد: حمید بوحمدان کاپیتان تیممان را که در بازی هفته قبل کارت قرمز گرفت را در بازی مقابل آلومینیوم در اختیار نداریم اما مشکل دیگری نداریم و با تمام قوا مقابل اراکی‌ها حاضر خواهیم شد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان بیان کرد: هفته گذشته یک بازی بسیار سخت داشتیم که ۱۲۵ دقیقه طول کشید و این موضوع باعث شد انرژی بچه‌های ما بیش از اندازه مصرف شود اما خوشبختانه توانستیم یک ریکاوری بسیار خوب انجام دهیم و بچه‌ها از لحاظ ذهنی و آمادگی جسمانی در وضعیت مناسبی قرار دارند تا با تمام وجود بازی کنند.

خلیفه به مشکلات تیمش اشاره کرد و گفت: خوشبختانه خبرهای بسیار خوبی به باشگاه رسیده و امیدوارم در آینده نزدیک، شاهد اتفاقات مثبت و سازنده‌ای باشیم. زیبنده فوتبال خوزستان نیست که با چالش‌های مالی مواجه باشد.

تیم استقلال خوزستان فردا در یکی از دیدارهای هفته چهارم لیگ برتر فوتبال در اراک میهمان آلومینیوم است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر