نماد آخرین خبر

روند کاهش دمای هوا در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد

منبع
ايمنا
بروزرسانی
روند کاهش دمای هوا در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد

ایمنا/ مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: روند کاهش دما طی روزهای آینده به خصوص برای صبح روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هفته بعد می‌تواند منجر به سرمازدگی محصولات کشاورزی به ویژه ذرت و لوبیا شود، در این راستا هشدار هواشناسی صادر شده است.

معصومه نوروزی، مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: از روز جمعه تا یکشنبه هفته آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتاً شدید و احتمال خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: برای روز یکشنبه افزایش ابر و احتمال رگبارهای موقتی در بخش‌هایی از استان به ویژه نیمه شمالی انتظار می‌رود و همچنین وزش باد نسبتاً شدید که نسبت به روزهای گذشته بیشتر است دور از انتظار نیست و احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در بخش‌هایی از استان به ویژه مناطق شرقی وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: روند کاهش دما طی روزهای آینده به خصوص برای صبح روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هفته بعد می‌تواند منجر به سرمازدگی محصولات کشاورزی به ویژه ذرت و لوبیا شود، در این راستا هشدار هواشناسی صادر شده و توصیه می‌کنیم کشاورزان نسبت به جمع‌آوری محصولات در اسرع وقت اقدام کنند و همچنین در صورت ضرورت تمهیدات لازم را برای کاهش مخاطرات سرمازدگی به کار بگیرند.
نوروزی بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته شهرکرد و بلداجی با دمای سه درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط چهارمحال‌وبختیاری بودند و طی شبانه‌روز گذشته سرخون با ۳۷ درجه گرم‌ترین نقطه استان بود.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday