نماد آخرین خبر

طعم بهشت در طالقان ؛ جشنواره‌ای از رنگ و بوی غذاهای محلی در البرز

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طعم بهشت در طالقان ؛ جشنواره‌ای از رنگ و بوی غذاهای محلی در البرز

ایرنا/ کرج - ایرنا -  شهرستان گردشگری طالقان در استان البرز امروز جمعه میزبان جشنواره‌ای بی‌نظیر از عطر و طعم غذاهای محلی بود؛ این جشنواره که با استقبال بی‌نظیر مردم و گردشگران همراه شد، فرصتی مغتنم برای آشنایی با فرهنگ غنی غذایی این منطقه و لذت بردن از دستپخت‌های اصیل و بی‌نظیر بومی فراهم آورد.

به گزارش ایرنا، از آش دوغ محلی گرفته تا خورشت‌های سنتی و نان‌های داغ، هر گوشه از این جشنواره روایتی دلنشین از هنر آشپزی و میهمان‌نوازی مردمان طالقان را به نمایش گذاشت.

فرماندار طالقان در این جشنواره گفت: بر اساس سیاست‌ های دولت، نظام و آموزه‌ های دینی ، ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی از اولویت‌ های مهم است و جشنواره غذاهای محلی می‌تواند گامی ارزشمند در این مسیر باشد.

« مهدی کیان» افزود: برگزاری این جشنواره فرصتی است تا علاوه بر معرفی ظرفیت‌ های بومی و محلی از جمله غذاهای محلی، صنایع دستی، پوشش‌ های محلی و هنرهای اصیل منطقه، زمینه رونق اقتصادی برای خانواده‌ ها و فعالان این حوزه نیز فراهم شود.

فرماندار طالقان اضافه کرد: این جشنواره ها باید به شکلی در محلات و روستاهای شهرستان برگزار شود که هم به یک فضای نمایشگاهی و فروش محصولات محلی تبدیل گردد و هم رقابت و داوری بین شرکت‌ کنندگان در بخش‌ های مختلف صورت گیرد تا انگیزه و کیفیت کارها افزایش یابد.

کیان ضمن تاکید بر مشارکت دستگاه‌ ها و شهرداری و شورای اسلامی شهر در برگزاری این جشنواره ها خاطرنشان کرد: ضروری است مکان مناسبی برای برپایی جشنواره ها تعیین شود تا هم خانواده‌ها حضور پرشور داشته باشند و هم این برنامه به یک برند فرهنگی و اجتماعی برای شهرستان طالقان تبدیل گردد.

وی یادآورشد: همچنین برگزاری جشنواره‌ های محلی فرصتی مغتنم برای معرفی هویت فرهنگی و انتقال آن به نسل‌ های آینده است و امیدواریم با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها و حضور پرشور مردم، این جشنواره ها به شکلی باشکوه برگزار شود.

در جشنواره غذاهای محلی طالقان ۱۶ غرفه از انواع کیک ها ، آش ها و غذاهای محلی به نمایش گذاشته شده بود.





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره