نماد آخرین خبر

ایستادگی ملت ایران؛ شکست فشار حداکثری و ناکامی سیاست‌های خصمانه دشمنان را به دنبال دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ایستادگی ملت ایران؛ شکست فشار حداکثری و ناکامی سیاست‌های خصمانه دشمنان را به دنبال دارد

ایرنا/ اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: فشار حداکثری علیه ملت ایران طی سال‌های اخیر نه‌تنها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه‌ها برای دشمنان نداشته، بلکه موجب تقویت عزم و اراده مردم شده است، ملت ایران با ایستادگی همیشگی خود در برابر تهدیدات، نشان داده است که در مسیر حرکت به سوی استقلال و سربلندی عقب‌نشینی نخواهد کرد.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز یکشنبه در خصوص آخرین تحولات در زمینه اجرای اسنپ‌بک،در گفت و گو با ایرنا، افزود: ایستادگی ملت ایران در برابر فشارهای بین‌المللی نشان‌دهنده قدرت و اراده‌ای بی‌نظیر است که در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی بارها آزموده شده است، این تجارب مؤید آن است که هرگونه سیاست خصمانه و تهدید علیه این ملت تنها به افزایش همبستگی و عزم ملی منجر شده و به جای تضعیف، کشور را توانمندتر کرده است.

وی ادامه داد: به‌ویژه در برهه‌های حساس، مردم ایران با آگاهی و هوشمندی همواره در صحنه حاضر شده و با تمسک به ارزش‌های اسلامی و انقلابی، پاسخ قاطعی به چالش‌ها و تحریم‌های دشمنان داده‌اند، این ایستادگی مداوم، عاملی کلیدی در ناکامی طرح‌های خصمانه و تحریف‌گرانه دشمنان به شمار می‌آید و تجلی بارزی از امید و قدرت ملی است و این مهم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به خوبی تجلی یافت و تمام نقشه‌های شوم دشمن صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را نقش برآب کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: واقعیت این است که دشمنان ملت ایران همواره در صدد ایجاد مانع و فشار بر جمهوری اسلامی هستند و هیچ‌گاه دست از شیطنت و توطئه‌پراکنی بر نمی‌دارند و ما باید همواره و در هر شرایطی ابتدا نسبت به تقویت وحدت و یکپارچگی ملی گام برداریم و گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: ایجاد وحدت ملی نیازمند همدلی و هم‌سویی بین تمام اقشار جامعه است. همه ما باید برای تقویت ارزش‌ها و اصول انقلاب اسلامی تلاش کنیم و بدانیم که دشمنان با هر نوع فشاری که به ما وارد کنند، با مقاومتی قاطع و دندان‌شکن مواجه خواهند شد. ما باید با ایجاد فضای گفتگو و تعامل، نقاط منفی را به نقاط قوت تبدیل کنیم و با یاری یکدیگر در جهت اعتلای آرمان‌های نظام اسلامی حرکت کنیم.

وی اظهار کرد: تحریم‌ها به عنوان یک ابزار جنگ اقتصادی، با هدف فلج کردن اقتصاد کشور و ایجاد یأس و ناامیدی در مردم طراحی شده‌اند، اما همانطور که تجربه ۴۶ سال گذشته ثابت کرده، این تهدیدات نه تنها نتوانسته است ملت ایران را از پای درآورد، بلکه هر بار به عاملی برای تقویت انسجام ملی و خوداتکایی تبدیل شده است. دشمن ظرفیت و پایداری این ملت را دست کم گرفته است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: محور اصلی این مقاومت، حضور همیشگی و آگاهانه مردم در صحنه است، مردم ایران با هوشیاری کامل، توطئه‌های دشمن را شناسایی کرده و با اتحاد و انسجام حول محور نظام جمهوری اسلامی، رهبری و نیروهای مسلح، از کیان کشور دفاع کرده‌اند. این پشتیبانی، بزرگ‌ترین سد در برابر هرگونه توطئه داخلی و خارجی است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: عامل اصلی این وحدت و پایداری، تبعیت از رهنمودهای ولی فقیه و تداوم مسیر روشن امام خمینی (ره) است، این مسیر که بر استقلال، آزادی و خودکفایی تأکید دارد، به ملت ایران آموخته است که نجات در گرو تکیه بر نفس و توان داخلی است، نه دل بستن به وعده‌های پوچ دشمنان.

وی گفت: کلیدواژه اصلی برای خنثی‌سازی تحریم‌ها، "درون‌زا" بودن است، باید باور کنیم که می‌توانیم با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، صنعت پیشرفته داخلی و منابع خدادادی، نه تنها نیازهای خود را برطرف کنیم، بلکه به قله‌های پیشرفت و اقتدار نیز دست یابیم. تحریم باید به عنوان یک فرصت برای جهش تولید و خودکفایی دیده شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی حمایت از نیروهای مسلح و همه نهادهای امنیتی و انتظامی را نیز در این شرایط بسیار تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: حمایت از نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی جزء جدایی‌ناپذیر از روند تقویت وحدت ملی است، نیروهای مسلح ما همواره در خط مقدم دفاع از حقوق ملت و ارزش‌های انقلاب اسلامی قرار دارند و ما باید به پشتوانه این عزیزان امید داشته باشیم و از تلاش‌های آنها تجلیل کنیم. این به معنای آن است که در هر اقدامی که برای حفظ استقلال و امنیت کشور است، باید در کنار یکدیگر باشیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: نیروهای مسلح ما باید همواره آماده دفاع از کیان کشور و حفظ امنیت ملی باشند، این آمادگی شامل به‌روزرسانی تجهیزات، تقویت توانمندی‌های عملیاتی و بالا بردن سطح آموزش‌ها است. همچنین، باید همکاری و هم‌افزایی با دیگر نهادهای امنیتی و انتظامی تقویت شود تا در برابر هر گونه تهدیدی، پاسخی قاطع و سریع داشته باشیم.

وی تاکید کرد: تصمیم شورای امنیت هرچه که باشد،برای ملتی که عزم خود را جزم کرده و به رهبری خود ایمان دارد، تنها یک «امتحان» دیگر است، دشمن هیچ ابزار جدیدی در آستین ندارد و تحریم‌ها دیگر آن اثرگذاری گذشته را نخواهند داشت. آینده از آن ملتی است که به خود متکی است و با وحدت و ایمان، از ارزش‌های خود دفاع می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی یادآور شد: پیام من به ملت عزیز و به‌ویژه جوانان این است که در شرایط سخت، ایستادگی و استقامت را فراموش نکنند، هر یک از شما در شکل‌دهی به آینده‌ این کشور نقش دارد و با حفظ وحدت و حرکت در مسیر آرمان‌های انقلاب، می‌توانید به پیشرفت و پیشبرد اهداف عالیه نظام کمک کنید. ما باید به آینده خود امیدوار باشیم و یقین داشته باشیم که خداوند با مومنان و راسخین است.

به گزارش ایرنا، شورای امنیت سازمان ملل ۱۹ سپتامبر برابر با ۲۸ شهریور ماه نتوانست در نشستی پیش نویس قطعنامه کره جنوبی بعنوان رئیس دوره ای این شورا را درباره «تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران» برای جلوگیری از اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران که در توافق هسته ای ایران موسوم به برجام در سال ۲۰۱۵ لغو شده بودند، تصویب کند. این قطعنامه به دنبال حفظ لغو تحریم ها علیه ایران بود که ۹ رای لازم از ۱۵ رای اعضای شورای امنیت را کسب نکرد.

چهار کشور چین، روسیه، پاکستان و الجزایر به قطعنامه یاد شده برای تداوم لغو تحریم ها علیه ایران رای موافق دادند و ۹ کشور انگلیس، فرانسه، ایالات متحده، سیرالئون، اسلوونی، دانمارک، یونان، پاناما و سومالی رای منفی و ۲ کشور گویان و کره جنوبی نیز رای ممتنع دادند.

«اسنپ‌بک» به معنای بازگرداندن سریع و خودکار قطعنامه‌های پیشین شورای امنیت سازمان ملل است و مکانیسم ماشه نیز روندی است که امکان بازگشت این تحریم‌ها را فراهم می‌کند. این روند از زمانی که آغاز می‌شود تا بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، ۳۰ روز طول می‌کشد، مگر آنکه با تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت، جلوی اجرای آن گرفته شود.

با رای نیاوردن قطعنامه کره جنوبی، مکانیسم ماشه (پس گشت) بلافاصله آغاز نخواهد شد. بلکه این اقدام برای فشار بیشتر به جمهوری اسلامی ایران به منظور پذیرش مطالبات و خواسته های آمریکا و سه کشور اروپایی در مهلت باقیمانده ۳۰ روزه تا پایان روز ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۵ مهر ماه ۱۴۰۴ به وقت گرینویچ خواهد بود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today