۴۰ هکتار کاهش مزرعه پیاز و پنچ هزار تن افزایش تولید در استان مرکزی

ایرنا/ اراک - ایرنا - مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۴۰ هکتار از مزارع کاشت پیاز طی سال جاری در این استان کاهش و در مقابل پنج هزار و ۶۰۰ تن تولید این محصول افزایش داشته است.
حسین اسماعیلی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، ضمن اشاره به شروع برداشت پیاز از مزارع استان مرکزی، بیان کرد: تاکنون ۱۷ هزار تن پیاز از مزارع این استان برداشت شده و پیشبینی میشود تولید آن به ۲۸ هزار تن برسد.
وی عنوان کرد: سطح زیر کشت پیاز استان مرکزی ۶۲۰ هکتار است که نسبت به سال قبل کاهش داشته است و در مقابل به دلیل ارائه آموزشهای لازم مبتنی بر افزایش بهرهوری و نیز استفاده از تغذیه مناسب گیاه و خاک و نیز مدیریت مزرعه تولید محصول با افزایش همراه بود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیاز پیاز استان را ۲۹ هزار تن عنوان کرد و افزود: یکهزار تن پیاز برای تامین مصرف استان از دیگر استانها وارد میشود.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.