نماد آخرین خبر

اهدای عضو نوزاد دو ساله افغانستانی در کاشان

منبع
فارس
بروزرسانی
اهدای عضو نوزاد دو ساله افغانستانی در کاشان

فارس/ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اعضای بدن نوزاد دو ساله از اتباع افغانستان که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌اش اهدا شد.

محمدرضا فاضل، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از انجام ششمین مورد اهدای عضو در سال جاری در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: اعضای بدن نوزاد ۲ ساله‌ای از اتباع افغانستان که دچار مرگ‌مغزی‌شده بود، با رضایت خانواده‌اش به بیمار نیازمند اهدا شد.

وی افزود: پس از تأیید نهایی تیم پزشکی و رضایت خانواده، کبد این کودک به یکی از بیماران افغان مقیم ایران که نیازمند عضو حیاتی بود، پیوند زده شد.

فاضل با بیان اینکه هر انسان می‌تواند با اهدای اعضای بدن خود جان ۶ تا ۸ نفر را نجات دهد، افزود: این ششمین مورد اهدای عضو در کاشان طی سال جاری است که با اقدام انسان‌دوستانه خانواده حیدری صورت گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن ابراز همدردی با خانواده داغدار و طلب آمرزش برای کودک، از تصمیم شجاعانه و نوع‌دوستانه این خانواده قدردانی کرد و گفت: این اقدام، نمادی از همبستگی انسانی و احترام به کرامت انسان‌هاست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، پیوند اعضا از افراد دچار مرگ مغزی تنها به افغان‌های مقیم کشور امکان‌پذیر است و این اقدام در راستای حمایت از همسایگان و ساکنان کشور انجام می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان به مشارکت در این مسیر انسان‌دوستانه می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ehdacenter.ir نسبت به ثبت‌نام و دریافت کارت اهدای عضو اقدام کنند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today