عکس/ مراسم تشییع پیکر ۲ شهید فراجا در یاسوج برگزار شد




ایسنا/ مراسم تشییع پیکر دو شهید فراجا با حضور اقشار مختلف مردم، نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد، مسئولان استانی و محلی در یاسوج برگزار شد.
آیتالله سیدنصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج در این مراسم ضمن عرض تسلیت و تعزیت شهادت این دو مامور پلیس و تقدیر و تشکر از نیروهای امنیتی و انتظامی بخاطر تلاش برای حفظ امنیت در جامعه گفت: آفرین بر نیرویهای انتظامی، راهی را انتخاب کردند که همیشه در جبهه حق در مقابل جبهه باطل بایستند و مجاهدت کنند.
وی افزود: این نیروها برای دفاع از عزت، ناموس و شرافت مسلمانان مبارزه میکنند و به شهادت میرسند که بسیار ارزشمند است.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دشمنان این ملت بدانند که ما میلیونها انسان همچون این دو شهید داریم که حاضرند برای عزت، استقلال و ناموس کشور و زیر پرچم ولایت تا لحظه آخر بجنگند و مبارزه کنند.
حسینی اضافه کرد: به برکت این مجاهدتها با وجود تلاشهای دشمن، کشور ایران اسلامی پیروز میدان است.
دو نفر از مأموران انتظامی پاسگاه مختار شهرستان بویراحمد به نامهای سروان مهران روان کیش و گروهبان یکم محسن رشیدیخواه حین انجام مأموریت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.