نماد آخرین خبر

جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز از رودخانه زرینه‌رود در بوکان

منبع
فارس
بروزرسانی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز از رودخانه زرینه‌رود در بوکان

فارس/ مدیر منابع آب بوکان از توقیف سه دستگاه موتورپمپ غیرمجاز بر رودخانه زرینه‌رود در محدوده روستاهای ساریقامیش و قشلاق بهی خبر داد.

مدیر منابع آب بوکان، گفت: به دنبال مصوبات شورای حفاظت از منابع آب شهرستان و با توجه به بحران تأمین آب شرب در شرایط خشکسالی، امور منابع آب بوکان پس از دریافت دستور قضایی از دادستان شهرستان و همکاری فرماندهی انتظامی و شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی، اقدام به جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز از رودخانه زرینه‌رود کرد.

در این عملیات ضربتی، سه موتورپمپ غیرمجاز که به صورت غیرقانونی بر مسیر رودخانه نصب شده بودند، توقیف و به پارکینگ منتقل شدند و مسیر رودخانه در مناطق ساریقامیش و قشلاق بهی پاکسازی شد.

عباسی با اشاره به خشکسالی شدید و کاهش حجم مخزن سد بوکان، تأکید کرد که تأمین آب شرب برای شهرها و روستاها در ماه‌های آینده یکی از اولویت‌های اصلی است و پیگیری جدی برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب از رودخانه ادامه خواهد داشت.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today