نماد آخرین خبر

کارخانه تولید آسفالت به علت آلوده کردن هوا در دیواندره پلمپ شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کارخانه تولید آسفالت به علت آلوده کردن هوا در دیواندره پلمپ شد

ایرنا/ سنندج-ایرنا-رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دیواندره گفت: یک واحد تولید آسفالت در این شهرستان به علت آلوده کردن هوا به دستور مقام قضایی پلمپ شد.

عثمان علیخانی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست در ورودی شهرستان متوجه انتشار دود و گرد و غبار شدید از این واحد صنعتی شدند که باعث آلودگی شدید هوا شده بود.

وی اضافه کرد: فعالیت این واحد تولید آسفالت به دلیل عدم رعایت مقررات زیست‌محیطی و آلایندگی شدید هوا راکد شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دیواندره بیان کرد: این واحد پیش از این نیز به دلیل تخلفات زیست‌محیطی و عدم توجه به اخطارهای صادره از سوی اداره محیط زیست به مراجع مربوطه گزارش شده بود.

علیخانی افزود: برغم اخطارهای متعدد برای رفع نواقص و کاهش آلایندگی، هیچ اقدامی از سوی مسوولان واحد صورت نگرفت و براین اساس موضوع به مراجع قضایی ارجاع و با حکم دادستان شهرستان، این واحد پلمپ شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دیواندره یادآور شد: این اقدام در راستای حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی انجام شده و امیدواریم که موجب رعایت بیشتر اصول زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی منطقه شود.

لازم به ذکر است با اصلاح رویه و تاییدیه کارشناسان مبنی بر عدم آلایندگی فعالیت این کارخانه دوباره از سر گرفته خواهد شد.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online