نماد آخرین خبر

مشاهده گربه پالاس برای نخستین بار در بیرجند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مشاهده گربه پالاس برای نخستین بار در بیرجند

ایرنا/ بیرجند - ایرنا -رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیرجند گفت: در اتفاقی کم‌سابقه و ارزشمند برای تنوع زیستی خراسان جنوبی، یک قلاده گربه پالاس برای نخستین بار در منطقه حفاظت شده باقران بیرجند مشاهده و از آن تصویربرداری شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی اکبر گران روز دوشنبه اعلام کرد: این گونه کمیاب از خانواده گربه‌سانان کوچک به دلیل رفتار مخفی‌کارانه و زیست در مناطق کوهستانی، به ندرت در طبیعت دیده می‌شود.

وی افزود: این مشاهده توسط محیط‌بانان منطقه باقران حین گشت و کنترل و پایش محیط زیست انجام شد و تصویربرداری مستندی از این گونه نادر ثبت شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست بیرجند با اشاره به ویژگی‌های ظاهری گربه پالاس گفت: این گربه با جثه‌ای کمی بزرگ‌تر از گربه خانگی، موهای بلند و چهره‌ای پهن، در زیستگاه‌های سرد و خشک کوهستانی زندگی می‌کند و نقش مهمی در کنترل جمعیت جوندگان دارد.

وی همچنین اظهار کرد: این ثبت نخستین مشاهده این گونه در منطقه باقران است و می‌تواند نشانگر سلامت اکولوژیکی و ظرفیت زیست‌محیطی این منطقه باشد.

گران ابراز امیدواری کرد با افزایش پایش و حفاظت، بتوان اطلاعات بیشتری درباره حضور و پراکنش گربه پالاس در منطقه به دست آورد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام : https://instagram.com/skhorasan_today