نماد آخرین خبر

یارانه خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر غیر کارمند ۳ برابر می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
یارانه خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر غیر کارمند ۳ برابر می‌شود

فارس/ رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: یارانه حق اولاد والدین دارای تکفل ۳ فرزند و بیشتر که کارمند دولت نبوده و در ۴ دهک اول درآمدی باشند، ۳ برابر می‌شود.

امیرحسین بانکی پور فرد، رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده پس از برگزاری جلسه گزارش عملکرد دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جمله سازمان هدف‌مندی یارانه‌ها اظهار داشت: مقرر شد باتوجه‌به پرداخت حق اولاد به کارکنان دولت و محروم شدن سایر اقشار، یارانه حق اولاد والدین دارای تکفل ۳ فرزند و بیشتر که کارمند دولت نبوده و در ۴ دهک اول درآمدی باشند، ۳ برابر شود که این مبلغ پس از تأمین اعتبار از محل حذف دهک‌های پر درآمد، به کالابرگ افراد مشمول واریز شود.

وی افزود: یعنی مبلغ حق اولاد که در یارانه ۴۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است در صورت تأمین اعتبار و طی مراحل قانونی، ۹۰ هزار تومان دیگر افزایش خواهد یافت که به کالابرگ افراد مشمول، واریز خواهد شد.شرط افزایش سه برابری یارانه این است که خانوارها جزو چهار دهک اول درآمدی جامعه باشند.

سرپرست خانوار در دستگاه دولتی شاغل نباشد و از همه مهم‌تر اینکه خانواده حداقل سه فرزند داشته باشد. نکته مهم در افزایش سه برابری یارانه نقدی خانوارها این است که تنها یارانه فرزندان خانواده سه برابر می‌شود و یارانه پدر و مادر تغییری نخواهد کرد.

براین‌اساس یارانه خانوارهای چهار دهک اول جامعه که در بخش دولتی شاغل نباشند و حداقل سه فرزند داشته باشند، سه برابر می‌شود.