نماد آخرین خبر

پیشرفت 90 درصدی پوشش ارتباطی آزادراه شیراز - اصفهان

منبع
سيتنا
بروزرسانی
پیشرفت 90 درصدی پوشش ارتباطی آزادراه شیراز - اصفهان

سیتنا/ سرپرست اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب گفت: پوشش ارتباطی 90 درصدی آزادراه شیراز – اصفهان با وجود مشکلات مختلف در تأمین زیرساخت‌های لازم از قبیل برق و مسیر دسترسی، در بازه زمانی کوتاهی انجام شده و برای بهبود پوشش در برخی نقاط آزادراه نیز سه سایت ارتباطی دیگر در مرحله طراحی و اجرا قرار دارد.

حمید سلیمان‌پور، سرپرست اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مسیرهای مواصلاتی اظهار کرد: در حال حاضر، 7 هزار و 700 کیلومتر جاده اصلی و فرعی در استان فارس وجود دارد که پوشش ارتباطی 7 هزار و 30 کیلومتر آن از طریق اپراتورهای همراه اول و ایرانسل تأمین می‌شود و حدود ۶۷۰ کیلومتر از جاده‌های استان، فاقد هر گونه پوشش شبکه تلفن همراه هستند.
وی افزود: بیشتر این نقاط در مناطق کوهستانی، صعب‌العبور و گردنه‌ها واقع شده‌اند و برخی از آن‌ها نیز به دلیل نبود زیرساخت‌های برق، امکان نصب تجهیزات را ندارند و این شرایط خاص جغرافیایی، چالش‌هایی را برای گسترش پوشش در استان فارس ایجاد کرده است.
سرپرست اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب با تاکید بر اینکه شناسایی این نقاط کور و تلاش برای حل مشکلات آن‌ها در اولویت کاری این منطقه قرار دارد، تصریح کرد: با همکاری اپراتورها و سایر نهادهای مرتبط، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین برق و نصب سایت‌های جدید در این مناطق درحال انجام است تا هیچ نقطه‌ای از جاده‌های استان بدون پوشش باقی نماند.
سلیمان‌پور افزود: پوشش ارتباطی 90 درصدی آزادراه شیراز – اصفهان با وجود مشکلات مختلف در تأمین زیرساخت‌های لازم از قبیل برق و مسیر دسترسی، در بازه زمانی کوتاهی انجام شده است و برای بهبود پوشش در برخی نقاط آزادراه نیز سه سایت ارتباطی دیگر در مرحله طراحی و اجرا قرار دارد.