نماد آخرین خبر

استاندار: طلاق در یزد آسیب شناسی شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار: طلاق در یزد آسیب شناسی شود

ایرنا/ یزد- ایرنا- استاندار یزد گفت: آسیب شناسی آمارهای طلاق در استان باید در دستور کار کمیته‌های تخصصی ستاد جوانان باشد.

به گزارش یکشنبه روابط عمومی استانداری یزد، محمد رضا بابایی در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی جهت مشارکت فعالانه بخش دولتی در حوزه جوانان اظهار کرد: ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان‌ها با حضور فرمانداران برگزار و گزارش عملکرد آنان در حوزه‌های ابلاغ شده ارائه شود.

وی با تاکید بر ضرورت احصاتشکل‌های فعال در حوزه جوانان گفت: در راستای تعیین نقاط ضعف و قوت تشکل‌ها، فراوانی موضوعات مختلف و نیز عملکرد، موفقیت‌ها و حوزه نفوذ آنها در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان مورد بررسی قرار گیرد.

بابایی بانک‌ها را موظف به ارائه مشوق‌هایی نظیر پرداخت تسهیلات مسکن، ازدواج و فرزندآوری دانست و افزود: موانع و دلایل جایگاه استان در این حوزه‌ها طی نشستی با حضور معاونت امور سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری واکاوی شود.

وی در ادامه با اشاره به گزارش شکل گیری شبکه ایران یاران جوان در استان تصریح کرد: با ایجاد این شبکه در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های گوناگون جوانان در مسیر تقویت همبستگی، وحدت و انسجام برنامه‌ریزی و اقدام شود.

وی ادامه داد: در این راستا فرمانداران شهرستان‌ها و دستگاه‌های متولی حوزه جوانان به ویژه آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها با اهتمام بیشتر در جذب و کیفیت بخشی به فعالیت‌های این شبکه نقش آفرینی کنند.

استاندار یزد در ادامه بر ضرورت برگزاری رویدادی در سطح ملی جهت بررسی چرایی و چیستی شبکه ایران یاران جوان و به منظور آسیب شناسی این حوزه توسط اداره کل ورزش و جوانان استان یزد تاکید کرد.

وی با اشاره به رونمایی از طرح مهارت اموزش تا اشتغال شهید باقری موسوم به طرح مهتا گفت: همچنین با هدف توانمندسازی، مهارت افزایی و اشتغال جوانان تفاهم‌نامه‌ای بین اداره کل ورزش جوانان، فنی و حرفه‌ای و مجموعه سپاه و بسیج منعقد شد.

بابایی در بخش دیگری از سخنانش از اجرای طرح یکپارچه سازی و متمرکز سازی مراکز مشاوره قبل و بعد از ازدواج در استان با هدف آسیب شناسی و انجام اقدامات عملیاتی برای اولین بار در کشور خبر داد.

استاندار یزد در پایان با اشاره به آمارهای ازدواج و طلاق در استان خاطرنشان کرد: کمیته‌های تخصصی ستاد ساماندهی امور جوانان استان نسبت به شناسایی چالش‌ها و آسیب‌های منجر به افزایش آمار طلاق اقدام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد نیز با بیان اینکه پرهیز از سیاست زدگی و دوری از شعار زدگی، رمز موفقیت طرح‌های حوزه جوانان است گفت: انسجام اجتماعی، مولود تلاش‌های داوطلبانه و شبکه سازی جوانان است و مقابله با تهدیدهای بین‌المللی با سلاح روحیه و منش جوانی امکان پذیر است.

اسماعیل دهستانی با تأکید بر نقش بی‌بدیل جوانان در تاریخ انقلاب، دفاع مقدس و عرصه‌های حساس همچون جنگ ۱۲ روزه، انسجام اجتماعی، روحیه جوانی و شبکه‌سازی را سه محور اصلی توانمندسازی این قشر دانست و خواستار حمایت همه‌جانبه از تشکیل «شبکه ایران یاران جوان» شد.

وی گفت: جوانان با روحیه انقلابی، ایثار و فداکاری، افتخارات بزرگی برای میهن رقم زدند و امروز نیز با همان انرژی و خلاقیت می‌توانند در شرایط تهدیدات بین‌المللی، از طریق کمپین‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، به تقویت همبستگی ملی کمک کنند.

وی شبکه‌سازی را ایجاد ارتباطات مؤثر میان جوانان برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و برنامه‌ریزی فعالیت‌ها دانست و افزود: انسجام و همبستگی رمز موفقیت این شبکه‌هاست و باید سرلوحه کار قرار گیرد.

دهستانی ضمن تأکید بر نقش آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در تقویت توانمندی جوانان، مصوبات همکاری فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی را گامی مهم در این مسیر خواند و هشدار داد: برای موفقیت طرح‌های حوزه جوانان باید از سیاست‌زدگی و شعارگرایی پرهیز کرد.

وی همچنین ضرورت آسیب‌شناسی ساختاری مسائل جوانان را یادآور شد و پیشنهاد برگزاری یک نشست ملی در یزد برای بررسی اهداف و سازوکار شبکه ایران یاران جوان را مطرح کرد؛ نشستی که با حضور همه طیف‌ها و گروه‌های جوانان، کارگاه‌های مشترک و نشست‌های تخصصی همراه باشد تا راهکارهای عملی برای ارتقا و توانمندسازی نسل جوان تدوین شود.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today