نماد آخرین خبر

هشدار فرمانده انتظامی خلخال نسبت به افزایش مواد مخدر صنعتی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار فرمانده انتظامی خلخال نسبت به افزایش مواد مخدر صنعتی

ایرنا/ خلخال ـ ایرنا ـ فرمانده انتظامی خلخال گفت: افزایش قابل توجه قیمت جهانی تریاک و کاهش تولید آن در افغانستان، مصرف مواد مخدر غیر سنتی از جمله گل یا مواد مخدر توهم زا را افزایش داده و خانواده‌ها بیشتر مراقب فرزندان خود باشند.

به گزارش ایرنا ، سرهنگ همت اللهیاری روز شنبه در دیدار با امام جمعه خلخال به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی افزود: در کنار تلاش ماموران انتظامی برای مقابله با مواد مخدر و اعتیاد، ریشه‌کنی مواد مخدر از جامعه نیازمند همکاری خانواده‌ها، نهادهای فرهنگی و ارگان‌های مرتبط است تا با راهکارهای پیشگیرانه از شیوع اعتیاد و گسترش مصرف مواد مخدر جلوگیری شود.

وی ادامه داد: میزان کشفیات مواد مخدر در ۶ ماه نخست امسال در این شهرستان نسبت به زمان مشابه سال قبل ۴۸ درصد افزایش یافته است و آمار معتادان متجاهر دستگیر شده نیز در مقایسه با زمان مشابه سال قبل ۱۵۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

فرمانده انتظامی خلخال گفت: عملکرد پلیس در طول جنگ ۱۲ روزه و پس از آن نمونه‌ ای همبستگی، وحدت و انسجام ملی و اجتماعی در ایران اسلامی است و نیروی انتظامی در عین عطوفت و مهربانی با مردم، هیچگونه مماشاتی با مخلان، هنجارشکنان و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه نداشته و نخواهد داشت.

وی گفت: دوران جولان و آشوبگری اراذل و اوباش به پایان رسیده و نیروی انتظامی اجازه هیچ گونه فعالیتی را برای برهم زدن نظم و امنیت و اخلال در نظم عمومی به این گونه افراد نمی‌دهد و در ۶ ماه نخست امسال ۲ هزار و ۵۴۲ پرونده در واحدهای مختلف پلیس خلخال تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده است.

سرهنگ اللهیاری گفت: به اندازه یک سوم پرونده‌های تشکیل شده نیز با وساطت پلیس و ریش سفیدان و با مصالحه طرفین دعوا از تشکیل پرونده و ارجاع به محاکم قضایی جلوگیری شد.

وی ادامه داد: جرایم عمومی، ۱۰ جرم اول این شهرستان را به خود اختصاص داده و نزاع ، درگیری، مواد مخدر، سرقت، قاچاق کالا، جرایم سایبری جرایم ملکی و خانوادگی در رتبه‌های بعدی جرایم ۱۰ گانه قرار گرفته‌اند.

هشدار فرمانده انتظامی خلخال نسبت به افزایش مواد مخدر صنعتی
دیدار نیروهای انتظامی خلخال با امام جمعه این شهرستان به مناسبت هفته ناجا

نیروی انتظامی در خط مقدم مقابله با ناهنجاری هاست

اامام جمعه خلخال نیز در این نشست با توصیه به فرمانده نیروی انتظامی برای افزایش تعامل با دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌ها و نهادها جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود: نیروی انتظامی همواره در خط مقدم مقابله با ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی قرار دارد.

حجت الاسلام سیدرضا قدسی با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی به تلاشگران برقراری نظم و امنیت در جامعه گفت: دفاع از میهن اسلامی و امنیت کشور زمان و مکان خاصی برای نیروی انتظامی ندارد و باب شهادت همیشه به روی ماموران انتظامی باز است.

امام جمعه خلخال ادامه داد: انجام ماموریت‌های انتظامی شبانه روزی ،نباید ماموران انتظامی را از رسیدگی به خانواده و فرزندان خود غافل کند و در بسیاری از اوقات، کثرت کار و مداومت شغل، احتمال غفلت از وظیفه خطیر رسیدگی به خانواده و فرزندان را بین مسئولان به ویژه جان برکفان برقراری نظم و امنیت افزایش می دهد.

شهرستان خلخال در جنوب استان اردبیل واقع شده است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :https://instagram.com/ardabil__today