نماد آخرین خبر

۸۲ درصد متقاضیان ودیعه مسکن در زنجان واجد شرایط دریافت وام هستند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۸۲ درصد متقاضیان ودیعه مسکن در زنجان واجد شرایط دریافت وام هستند

ایرنا/ زنجان - ایرنا- رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به ثبت ۱۶ هزار و ۲۴۲ درخواست وام ودیعه مسکن در استان، گفت: از مجموع این درخواست‌ها حدود ۱۳ هزار و ۳۸۴ مورد معادل ۸۲ درصد واجد شرایط دریافت این وام هستند.

بهزاد کردلو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال مبلغ وام ودیعه مسکن برای مستاجران استان زنجان افزایش یافته و در مرکز استان به ۲۱۰ میلیون تومان، در دیگر شهرستان‌ها به ۱۴۰ میلیون تومان و در روستاها به ۵۵ میلیون تومان رسیده است.

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: از مجموع کل، ۱۰ هزار و ۸۰ نفر از متقاضیان به بانک‌ها معرفی شده‌اند و تاکنون مبلغ ۴۸۱ میلیارد تومان، معادل ۲۵ درصد از وام‌های مصوب پرداخت شده است.

کردلو افزود: نسبت تعداد پرداختی‌ها به افراد واجد شرایط، دو هزار و ۵۱۶ نفر معادل ۱۸.۸ درصد است.

به گفته وی، این وام‌ها به مستاجران و اقشار آسیب‌پذیر اختصاص دارد و در راستای حمایت از خانواده‌های مستاجر و در جهت تنظیم بازار مسکن، تخصیص یافته است.

کردلو، در ادامه به روند ثبت‌نام وام ودیعه مسکن در سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: متقاضیان می‌بایست به سامانه «saman.mrud.ir» مراجعه و پس از وارد کردن شماره تلفن همراه و دریافت کد تأیید، اطلاعات فردی و اعضای تحت تکفل خود را ثبت کرده و پس از تایید نهایی، مدارک لازم را به بانک‌های مربوطه ارائه دهند تا فرآیند پرداخت وام تکمیل شود.

وی با اشاره به شرایط دریافت وام متقاضیان خاطر نشان کرد: متقاضیان باید متأهل یا سرپرست خانوار، فاقد مالکیت مسکن، دارای اجاره‌نامه رسمی و ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و اسکان با کد رهگیری معتبر باشند و همچنین مستأجرانی که تاکنون از تسهیلات ودیعه مسکن استفاده نکرده‌اند در اولویت دریافت این وام قرار دارند.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر