توقف پالایش گاز ایلام مقابل ملوان بندر انزلی

ایرنا/ ایلام - ایرنا - تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام در دیدار برابر مهمان شمالی خود ملوان بندر انزلی پس از ۹۰ دقیقه جدال نفسگیر و پایاپای به نتیجه تساوی دست یافت.
به گزارش ایرنا، تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال بانوان کشور (جام کوثر) عصر جمعه در ورزشگاه تختی ایلام از ساعت ۱۶ مقابل تیم ملوان بندر انزلی به میدان رفت و به تساوی یک بر یک دست یافت.
در این دیدار، شاگردان «ندا عزیزپور» پس از دریافت یک گل از حریف شمالی خود با گل «سارا ظهرابینیا» نتیجه را جبران کردند تا هر دو تیم با کسب یک امتیاز زمین مسابقه را ترک کنند.
پالایش گاز ایلام با وجود انجام بازی هجومی در نیمه دوم، نتوانست از فرصتهای خود بهره ببرد و در نهایت به تساوی رضایت داد.
نماینده ایلام پیش از این از چهار دیدار گذشته خود دو برد، یک تساوی و یک شکست در کارنامه داشت.
با این نتیجه، پالایش گاز ایلام با دو برد، دو تساوی و یک شکست از پنج بازی، ۸ امتیازی شد و در رده پنجم جدول ردهبندی لیگ برتر فوتبال بانوان کشور قرار گرفت.
ملوان بندر انزلی نیز با این تساوی به پنجمین امتیاز خود دست یافت و اکنون در رده ششم جدول رقابتها قرار دارد.
رقابتهای فصل جاری لیگ برتر فوتبال بانوان (جام کوثر) با حضور ۱۲ تیم در حال برگزاری است.
لیگ برتر فوتبال زنان ایران با عنوان جام کوثر سال ۱۳۸۶ با شرکت ۶ تیم آغاز شد و اکنون در دوره هجدهم این رقابتها ۱۰ تیم حضور دارند.