نماد آخرین خبر

رئیس تعزیرات عسلویه: ۳ مرکز غیرمجاز زیبایی طی یک هفته پلمب شد

منبع
مهر
بروزرسانی
رئیس تعزیرات عسلویه: ۳ مرکز غیرمجاز زیبایی طی یک هفته پلمب شد

مهر/ رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان عسلویه از پلمب سومین مرکز غیرمجاز زیبایی پوست و مو در این شهر در طول یک هفته خبر داد.

محمد جواد بردستانی شنبه شب در جمع خبرنگاران در این خصوص اظهار کرد: در پی اخبار واصله و رصد فضای مجازی و تحقیقات میدانی مشخص شد شخصی به صورت غیر مجاز و بدون مجوزات مربوطه در یک باب مغازه بدون نصب تابلو و به صورت پنهانی اقدام به انجام کارهای زیبایی پوست و مو، فیشیال، تزریق ژل و بوتاکس، تتو برای خانم‌ها و آقایان بدون حضور پزشک فعالیت می‌کند.

رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان عسلویه افزود: بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفته و با هماهنگی دادستان شهرستان و با همکاری مأمورین پلیس آگاهی و کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان طی یک عملیات غافلگیرانه به محل ورود و همه اجناس و دستگاه‌های غیرمجاز خارجی که این شخص از آنها جهت انجام امورات پزشکی استفاده می‌کرد جمع آوری و پرونده متخلف جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی شهرستان ارجاع شد.

ایشان ضمن تقدیر و تشکر از مسئول امور درمان شبکه بهداشت و درمان بر تلاش و همکاری بیشتر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جهت شناسایی موارد مشابه و برخورد سختگیرانه با متخلفین تاکید کرد.

آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar