سانحه رانندگی در محور بازفت جان یک نفر را گرفت

فارس/ مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: بر اثر برخورد ۲ خودروی پژو و ۲۰۶ در محور بازفت، یک نفر جان خود را از دست داد و یک نفر دیگر مصدوم شد.
بیژن طاهری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری گفت: گزارشی مبنی بر برخورد ۲ خودروی پژو و ۲۰۶ در محور بازفت و در محدوده روستای «دره شیخ عالی» به مرکز کنترل عملیات استان اعلام شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم عملیاتی امداد و نجات پایگاه شهدای بازفت به محل حادثه اعزام شد و پس از ارزیابی و ایمنسازی صحنه، اقدامات پیشبیمارستانی برای مصدوم انجام گرفت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مصدوم حادثه پس از دریافت خدمات اولیه به نیروهای اورژانس تحویل داده شد و پیکر فرد فوتشده نیز جهت انجام اقدامات قانونی به عوامل انتظامی تحویل داده شد.
وی در پایان ضمن تأکید بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان، خاطرنشان کرد: سرعت غیرمجاز و بیاحتیاطی از عوامل اصلی بروز سوانح رانندگی در محورهای کوهستانی چهارمحال و بختیاری است.
















