شبکه احتکار نهاده‌های دامی در مازندران متلاشی شد

منبع
فارس
بروزرسانی
شبکه احتکار نهاده‌های دامی در مازندران متلاشی شد

فارس/ فرمانده انتظامی استان مازندران اعلام کرد: شبکه سازمان‌یافته احتکار نهاده‌های دامی در مازندران منهدم شد.

در راستای اجرای طرح‌های مقابله‌ای با مفاسد اقتصادی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، یک شبکه سازمان‌یافته احتکار نهاده‌های دامی و توزیع خارج از شبکه را در استان مازندران و یکی از استان‌های همجوار شناسایی کردند.

براساس اعلام سردار حسن مفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران، اعضای اصلی باند و سرشبکه شناسایی شدند؛ فعالیت این باند در یکی از شهرستان‌های گلستان گزارش شده بود که پس از چند روز کار اطلاعاتی و شناسایی، انبار نگهداری نهاده‌های دامی مورد هدف قرار گرفت.

در عملیات مشترک با پلیس استان گلستان، ۲ متهم اصلی پرونده دستگیر شدند.

در بازرسی از انبار، بیش از ۲۰ هزار تن نهاده دامی خارج از شبکه و احتکاری کشف شد.نوع کالاها عمدتاً جو سوا (سویا) و ذرت دامی اعلام شده است.طبق نظر کارشناسان، ارزش ریالی این مقدار کالا ۱۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

در این پرونده متهمان به همراه چند همدست دیگر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، به مرجع قضایی معرفی شدند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today