نماد آخرین خبر

کشاورز ایلامی ۱۲ بسته یونجه به پایگاه گوزن زرد ایرانی اهدا کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کشاورز ایلامی ۱۲ بسته یونجه به پایگاه گوزن زرد ایرانی اهدا کرد

ایرنا/ ایلام - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام گفت که یکی از کشاورزان شهرستان ایوان ۱۲ بسته یونجه به پایگاه پرورش و نگهداری گوزن زرد ایرانی در «مانشت و قلارنگ» اهدا کرد.

علیرضا محمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این کشاورز ساکن شهرستان ایوان یک فیلم کوتاه از تغذیه گوزن های زرد این پایگاه را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی دیده بود.

وی افزود: این فرد با توجه به علاقه‌ای که به حیات وحش دارد، بعد از دیدن فیلم‌، اقدام به اهدای ۱۲ بسته یونجه تازه برداشت از مزرعه خود برای تغذیه گوزن‌های این پایگاه کرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام ادامه داد: این بسته های یونجه اهدایی بین ۱۲ تا ۱۷ کیلوگرم وزن دارند.

محمدی تاکید کرد: این گونه حرکت‌ها بیانگر علاقه‌مندی مردم به حیات وحش و اقدام فرهنگی زیست محیطی است.

استان ایلام دو میلیون هکتار گستره دارد که یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار از این پهنه را زمین‌های طبیعی تشکیل می‌دهد که سهم مناطق مدیریت شده محیط زیست ۱۴۳ هزار هکتار است.

پایگاه احیای گوزن زرد ایرانی مانشت و قلارنگ ۴۰ هکتار گستره دارد و ۲۸ گوزن نر و ماده بالغ و نابالغ در آن نگهداری می‌شود.

این پایگاه در نوع خود یکی از مکان‌های موفق در تکثیر و حفظ گونه مهم گوزن زرد ایرانی در کشور به شمار می‌رود و به الگویی پیشرو برای زادآوری و جلوگیری از انقراض نسل گونه‌های در معرض خطر تبدیل شده است.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/