نماد آخرین خبر

شبانگاه خبر ایرنا سمنان؛ تولید بیش از هفت میلیون نهال تا عودت وجه کلاهبرداری‌شده

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شبانگاه خبر ایرنا سمنان؛ تولید بیش از هفت میلیون نهال تا عودت وجه کلاهبرداری‌شده

ایرنا/ سمنان - ایرنا - افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای خیرآباد سمنان، تولید بیش از هفت میلیون نهال در استان سمنان، تقویت ورزش دانش‌آموزی با محوریت مدارس در سمنان، عودت ۸۰۰ میلیون ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب مالباخته در سمنان از جمله خبرهای کوتاه گوشه‌وکنار استان سمنان در روز یکشنبه بیست و هفتم مهر ۱۴۰۴ است.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان سمنان بنا به رسالت رسانه‌ای خود و برای کمک به اطلاع‌رسانی در مسیر انعکاس عملکردها، دستاوردها و رویدادهای مختلف برای شهروندان، قالب خبری «شبانگاه خبر ایرنا استان سمنان» را هر شامگاه بعد از ساعت ۲۲ برای انتشار در نظر گرفته است.

افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای خیرآباد سمنان

به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، زمین چمن مصنوعی روستای خیرآباد شهرستان سمنان با حضور جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

در این آیین بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مناطق روستایی و توجه به استعدادهای جوانان در روستاها تاکید شد.

زمین چمن مصنوعی خیرآباد با هدف افزایش سرانه فضاهای ورزشی، ارتقای سلامت عمومی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در میان جوانان منطقه احداث شده است و بهره‌برداری از این مجموعه گامی مؤثر در مسیر توسعه ورزش روستایی به شمار می‌رود.

تولید بیش از هفت میلیون نهال در استان سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، طی سه سال گذشته بیش از هفت میلیون نهال در نهالستان‌های استان تولید و بیش از چهار میلیون نهال با مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی کاشته شده است.

علیرضا رهایی در نشست شورای هماهنگی مدیران منابع طبیعی استان با تأکید بر لزوم واقعی‌سازی آمارها و تقویت نظارت میدانی بیان کرد: آنچه اهمیت دارد، صرفا تعداد نهال‌های کاشته‌شده نیست بلکه باید به بقای گونه‌های بومی و اثر واقعی کاشت بر احیای سرزمین توجه شود تا هدف نهایی یعنی ترمیم زیست‌بوم و بازگرداندن توازن اکولوژیکی محقق شود.

وی با اشاره به وجود سه نهالستان فعال در استان افزود: بر اساس تعهدات ملی، باید در مدت چهار سال ۱۰ میلیون نهال تولید شود و تاکنون بیش از ۷۰ درصد این هدف‌گذاری تحقق یافته است و رهایی بر مستندسازی فعالیت‌ها، تعامل مؤثر با مسوولان و پیگیری مستمر برنامه‌های توسعه پایدار منابع طبیعی تاکید کرد.

تقویت ورزش دانش‌آموزی با محوریت مدارس در سمنان

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: فعالیت‌های ورزشی باید در خدمت اهداف آموزشی و پرورشی باشد و مسابقات درون‌مدرسه‌ای به‌ویژه در مقطع ابتدایی، نقش مهمی در تقویت نشاط و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند.

قاسم شریفی در نشست با هیئت فوتبال استان بیان کرد: المپیادهای ورزشی در پایه‌های چهارم تا ششم ابتدایی به‌صورت درون‌مدرسه‌ای برگزار می‌شود تا از خروج برنامه‌ها از محیط آموزشی جلوگیری شود.

وی افزود: به دلیل محدودیت‌های اعتباری، مسابقات هنرستان‌های پسرانه نیز در چهار قطب شاهرود، میامی، بسطام و سمنان برگزار خواهد شد.

شریفی با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه فوتبال دانش‌آموزی گفت: هر شهرستان می‌تواند در پایه‌های نهم تا دوازدهم یک تیم منتخب تشکیل دهد تا مسابقات به‌صورت شهرستانی یا قطبی برگزار شود و هدف از این اقدام را استعدادیابی، ارتقای آگاهی خانواده‌ها و مدیریت هزینه‌ها عنوان کرد.

عودت ۸۰۰ میلیون ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب مالباخته در سمنان

رییس پلیس فتا استان سمنان گفت: با اقدام سریع و هوشمندانه کارشناسان این پلیس، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال که از طریق ارسال لینک جعلی از حساب یک شهروند برداشت شده بود، مسدود و به حساب مالباخته بازگردانده شد.

سرهنگ حجت‌الله جاویدپور بیان کرد: مالباخته پس از دریافت پیامکی جعلی با عنوان «ابلاغیه ثنا» و کلیک روی لینک ناشناس، متوجه برداشت وجه از حساب خود شد.

وی افزود: پس از تشکیل پرونده و بررسی‌های تخصصی، مبلغ موردنظر پیش از انتقال نهایی شناسایی و به حساب فرد بازگردانده شد.

رییس پلیس فتا استان سمنان هشدار داد: پیامک‌های رسمی سامانه ثنا فاقد هرگونه لینک هستند و از سرشماره شخصی ارسال نمی‌شوند. وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش دهند.

به گزارش ایرنا، سمنان با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان به دلیل موقعیت جغرافیایی گلوگاه اتصال استان‌های شمالی به استان‌های جنوبی کشور است و به عبارتی می‌تواند به عنوان حلقه اتصال دریای شمال به مناطق مرکزی و جنوبی نقش آفرین باشد.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today