نماد آخرین خبر

جشنواره تاک و افلاک در شهر کامو و چوگان‌ برگزار می‌شود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
جشنواره تاک و افلاک در شهر کامو و چوگان‌ برگزار می‌شود

ایسنا/ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کاشان از برگزاری جشنواره « تاک و افلاک» در شهر کامو و چوگان خبر داد.

علیرضا عبدالله‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جشنواره تاک و افلاک کامو و چوگان با هدف معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، گردشگری، طبیعی و تاریخی این منطقه از جهان شهر کاشان، با مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع فرهنگی در روزهای پنجشنبه و جمعه اول و دوم آبان برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری این رویداد، فرصتی برای توسعه گردشگری شهرستان کاشان و توزیع سفر در چهار فصل منطقه فرهنگی کاشان است که نقش مهمی در رونق اقتصاد گردشگری ایفا می‌کند.

 رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کاشان ادامه داد: نمایش آیین‌ها و موسیقی‌های بومی و محلی، عرضه محصولات و سوغات منطقه، تورهای طبیعت‌گردی، اجرای بازی‌های سنتی، صنایع‌دستی و هنرهای سنتی از جمله برنامه‌هایی است که در این رویداد برگزار می‌شود.

عبدالله‌زاده اضافه کرد: برگزاری رویدادهای گردشگری در مناطق مختلف شهرستان کاشان، علاوه بر تقویت هویت محلی، زمینه‌ساز توجه بیشتر به ظرفیت‌های گردشگری مناطق کوهستانی و ترویج سفرهای مسئولانه خواهد بود.

وی بیان کرد: جشنواره تاک و افلاک، رویکردی برای برندسازی انگور کامو و معرفی رصدخانه ملی ایران است که در این شهر واقع شده است که بخشداری قمصر، شورای شهر کامو و چوگان و هیئت ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی در اجرای این برنامه مشارکت دارند.

شهر کامو و چوگان از توابع بخش قمصر است که در ۶۰ کیلومتری شهر کاشان قرار دارد. این شهر به دلیل برخورداری از طبیعت بکر و محصولات کشاورزی منحصر به فرد همانند انگور و رصدخانه ملی ایران، شهرتی ملی و بین‌المللی دارد.

انتهای پیام





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday