لولهبازکن متخلف در همدان با حکم تعزیرات حکومتی به زندان افتاد

تسنیم/ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از معرفی یک لولهبازکن سیار متخلف که از شرایط اضطرار مردم سوءاستفاده میکرد به زندان خبر داد.
مرضیه یونسی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان اظهار کرد: این فرد با سوءاستفاده از شرایط اضطراری مردم، اقدام به دریافت مبالغ گزاف و چندبرابر تعرفههای قانونی در پوشش خدمات فنی کرده بود.
وی با اشاره به نحوه فعالیت این فرد، بیان کرد: متخلف با استفاده از نام و مشخصات غیرواقعی، بدون داشتن پروانه کسب معتبر یا واحد صنفی مشخص، از طریق چسباندن تراکتهای تبلیغاتی به درب منازل یا تبلیغات فریبنده در فضای مجازی، اعتماد شهروندان را جلب میکرد، اما هنگام حضور در محل، در قبال خدماتی کمکیفیت و سطحی، مبالغ سنگینی از مردم دریافت میکرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: این فرد دارای چندین فقره پرونده در سازمان تعزیرات بوده و پس از طی مراحل قانونی، به دلیل عدم پرداخت جریمه نقدی، با حکم اجرای احکام تعزیرات حکومتی به زندان معرفی شد.