نماد آخرین خبر

جاعل حرفه‌ای ۴۸ هکتار زمین در تبریز دستگیر شد

منبع
فارس
بروزرسانی
جاعل حرفه‌ای ۴۸ هکتار زمین در تبریز دستگیر شد

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از دستگیری جاعل و کلاهبردار حرفه‌ای که با ۲۰ برگ سند تک برگ جعلی حدود ۴۸ هکتار زمین‌های تجاری و مسکونی و ...را بنام خود کرده بود خبر داد.

محمد نعمتی، فرمانده انتظامی شهرستان تبریز اظهار داشت: برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی و گزارش مردمی مبنی بر اینکه فردی با عناوین مختلف و با جعل و کلاهبرداری اقدام به تهیه سند ملکی خرید و فروش می‌کند در دستور کار ماموران کلانتری ۱۸ شهرک امام قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: ماموران پس از بررسی موضوع و تحقیقات پلیسی فرد جاعل را در کمترین زمان ممکن دستگیر و به کلانتری دلالت می‌دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز با بیان اینکه متهم در بازجویی‌های پلیسی به تهیه ۲۰ برگ سند جعلی املاک در حدود ۴۸ هکتار زمین اعتراف کرد، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل پلیس آگاهی استان گردید.
 
دستگیری جاعل و کلاهبردار حرفه ای در تبریز

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان‌شرقی همچنین از دستگیری جاعل و کلاهبردار حرفه‌ای و سابقه‌دار و کشف ۶ فقره پرونده به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد و بیان داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان در خصوص کلاهبرداری با شگرد سرمایه‌گذاری در خصوص صادرات و واردات توسط فردی کلاهبردار که متواری شده بود، بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه مامورین با تلاش‌های شبانه‌روزی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری متهم در یکی از جزایر جنوبی کشور شدند افزود: متهم در بازجویی‌های بعمل آمده به ۶ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال اعتراف کرد.

سلطانی تصریح کرد: متهم ضمن تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today