نماد آخرین خبر

خانه‌های جوان باید فضای مورد علاقه جوانان برای فعالیت‌های فرهنگی باشد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
خانه‌های جوان باید فضای مورد علاقه جوانان برای فعالیت‌های فرهنگی باشد

ایسنا/ معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: خانه جوان نباید یک ساختمان اداری باشد که چند انجمن در آن مستقر شوند، بلکه باید پاتوق و فضای مورد علاقه جوانان جایی برای فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی نظیر سینما، تئاتر، کافه کتاب، بازی‌های گروهی و کار اشتراکی باشد بر همین اساس آیین‌نامه تأسیس و اداره خانه‌های جوان با محوریت بخش خصوصی تدوین شده است.

علیرضا رحیمی در جریان سفر به منطقه سیستان و در دیدار با فرمانداران پنج شهرستان شمال سیستان و بلوچستان (زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون) اظهار کرد: نگاه دولت چهاردهم به عدالت، نگاهی مبتنی بر وفاق ملی، برابری فرصت‌ها و شایسته‌سالاری است.

وی تأکید کرد: اگر رئیس جمهوری از عدالت سخن می‌گوید، معنای آن این است که همه ما ایرانی هستیم و صرف‌نظر از قومیت، مذهب و زبان، باید امکان رشد، حضور و ارتقا در نظام مدیریتی کشور را داشته باشیم. سیستان و بلوچستان با پیشینه فرهنگی، مذهبی و علمی خود می‌تواند الگویی از توسعه متوازن و عدالت‌محور برای کشور باشد.

وی ادامه داد: بر اساس این طرح، دولت تا ۸۰ درصد هزینه ساخت خانه‌های جوان را در قالب وام کم‌بهره پنج‌ساله با یک سال تنفس تأمین می‌کند. زمین می‌تواند از سوی فرمانداری، مسکن و شهرسازی یا اداره‌های ورزش و جوانان تأمین و مدیریت و نگهداری مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود.

رحیمی با بیان اینکه دولت در شرایط فعلی به‌دنبال کوچک‌سازی و تقویت نقش تسهیل‌گر خود است، گفت: دولت باید قانون‌گذار و ناظر، نه مجری مستقیم باشد. اشتغال واقعی را بخش خصوصی ایجاد می‌کند.

وی تأکید کرد: هر جوانی که برای نخستین‌بار شاغل شود یا کارگاه کوچک و متوسطی راه‌اندازی کند، بسته به نوع فعالیت، بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال جوانان دریافت می‌کند.

معاون وزیر ورزش و جوانان با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی سیستان گفت: شهر سوخته گنجینه‌ای از تمدن صلح‌طلب ایرانی است که می‌تواند محور برگزاری کنگره جوانان برای صلح و سایر رویدادهای بین‌المللی شود.

وی ادامه داد: در این شهر پنج‌هزار سال پیش اقوام و مذاهب مختلف در کنار یکدیگر زیسته‌اند و هیچ نشانه‌ای از جنگ و تعصب در آثارشان دیده نمی‌شود؛ این پیام صلح و همزیستی همان چیزی است که ایران امروز می‌خواهد به جهان منتقل کند.

به گزارش ایسنا، به نقل ورزش و جوانان استان، در روز شنبه سوم آبان، رحیمی اضافه کرد: در کنار رویدادهای فرهنگی و اجتماعی، توسعه سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان در سیستان و بلوچستان باید جدی‌تر دنبال شود. هر فرماندار باید تعداد سمن‌های فعال شهرستان خود را افزایش دهد تا بتوانیم از حمایت‌های ملی بهره‌مند شویم.

انتهای پیام





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday