سارق آپارتمان دستگیر شد

صدا و سیما/ رئیس پلیس آگاهی استان یزد، از دستگیری سارق ۲۰ میلیارد ریال طلاجات از دو آپارتمان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد، سرهنگ کارآگاه حمیدرضا زارع گفت: در پی وقوع چند سرقت از آپارتمان در شهر یزد، ماموران پلیس آگاهی به بررسی موضوع پرداختند.
وی افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی، متوجه شدند سارق با اطمینان از خالی بودن واحدها از طریق بالکن روی با تخریب توپی و قفل وارد آپارتمان شده و اقدام به سرقت طلاجات و وجوه نقد از آن منازل کرده و متواری شده است.
رئیس پلیس آگاهی استان یزد خاطرنشان کرد: کارآگاهان پس از اقدامات فنی و اطلاعاتی متهم را شناسایی و در یک عملیات پلیسی او را دستگیر کردند.
سرهنگ زارع در پایان بیان داشت: سارق به دو فقره سرقت طلاجات از آپارتمانها به ارزش ۲۰ میلیارد ریال اعتراف کرد و با صدور قرار قانونی توسط مرجع قضایی روانه زندان مرکزی یزد شد.
















