نماد آخرین خبر

بازدید معاون سیاسی وزیر کشور از دانشگاه اصفهان و مجموعه خوابگاه‌های آن

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بازدید معاون سیاسی وزیر کشور از دانشگاه اصفهان و مجموعه خوابگاه‌های آن

ایسنا/ معاون سیاسی وزیر کشور از دانشگاه اصفهان و مجموعه خوابگاه‌های آن بازدید و با دانشجویان و مدیران این دانشگاه گفت‌وگو کرد.

 علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس کمیسیون دانشجویی به همراه ایوب درویشی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از دانشگاه اصفهان و مجموعه خوابگاه‌های این دانشگاه بازدید کردند.

وی در این بازدید که به منظور بررسی وضعیت خوابگاه‌ها و برای هماهنگی و کمک به بازسازی آن انجام شد، با دانشجویان به‌صورت مستقیم به گفت‌وگو پرداخت.

به گزارش ایسنا، زینی‌وند در ادامه در جلسه‌ای با حضور رئیس و معاونین دانشگاه اصفهان، به بررسی مسائلی همچون ارائه تسهیلات به معاونت دانشجویی این دانشگاه، بازسازی خوابگاه‌ها، تسریع در اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام با ایجاد هماهنگی میان دانشگاه، وزارت علوم و شهرداری و همچنین رفع چالش‌هایی از جمله سگ‌های ولگرد در محوطه این دانشگاه پرداخت.

وی در ادامه‌ با حضور در معاونت پژوهشی دانشگاه اصفهان، ابداعات دانشجویان این دانشگاه را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام 





آخرین خبر البرز در اینستاگرام :https://instagram.com/alborztoday