نماد آخرین خبر

درخواست اقدام فوری استاندار گلستان برای نجات خلیج گرگان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
درخواست اقدام فوری استاندار گلستان برای نجات خلیج گرگان

ایسنا/ استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت اقدام فوری برای نجات خلیج گرگان، گفت: بی‌توجهی به عقب‌نشینی آب دریای خزر می‌تواند خساراتی مشابه دریاچه ارومیه به همراه داشته باشد و بر معیشت صیادان و توسعه سواحل شمالی تأثیر منفی بگذارد. 

علی‌اصغر طهماسبی، استاندار گلستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی خواستار تسریع در علاج‌بخشی خلیج گرگان، بهره‌برداری از ظرفیت‌های مغفول‌مانده ساحلی و ارتقاء اداره بنادر استان به سطح اداره‌کل شد. 

وی هشدار داد که بی‌توجهی به عقب‌نشینی آب دریای خزر می‌تواند خسارات ملی به همراه داشته باشد.

استاندار گلستان با اشاره به وضعیت بحرانی خلیج گرگان، خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از خشک‌شدن این پهنه آبی شد و گفت: اگر علاج‌بخشی خلیج گرگان انجام نشود، همانند دریاچه ارومیه، ما با چالش‌های جدی مواجه خواهیم شد.

طهماسبی گفت: گلستان با وجود سواحل بکر، از توسعه گردشگری ساحلی محروم مانده است.

در ادامه، استاندار پیشنهاد داد که وام‌هایی از محل منابع سازمان بنادر برای خرید قایق‌های مسافری اختصاص یابد و از وزارت راه خواست تا زیرساخت‌های بندری استان را تقویت کند.

وی با اشاره به فعالیت بیش از سه هزار صیاد در استان، از وضعیت معیشتی آنان ابراز نگرانی کرد.

طهماسبی خواستار توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های بندری، گردشگری و اقتصادی استان گلستان شد.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره