نماد آخرین خبر

کاهش ۹۵ درصدی حقوق‌های معوقه در واحدهای تولیدی استان مرکزی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کاهش ۹۵ درصدی حقوق‌های معوقه در واحدهای تولیدی استان مرکزی

ایسنا/ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از کاهش ۹۵ درصدی حقوق‌های معوقه در واحدهای تولیدی استان خبر داد و گفت: این کاهش، بیانگر تحول قابل توجهی در پرداخت‌های مزدی و رعایت حقوق نیروی کار در سطح استان است.

مختار احمدی با اعلام این خبر افزود: در مهرماه ۱۴۰۴، استان مرکزی شاهد کاهش بی‌سابقه‌ای در تعداد کارگران دارای حقوق معوقه و شرکت‌های تولیدی دارای بدهی مزدی بوده است که نشانه‌ای روشن از بهبود عملکرد اقتصادی و تعهد اجتماعی واحدهای تولیدی است.

وی اظهار کرد: بر اساس آمار رسمی منتشر شده، تعداد کارگران دارای حقوق معوقه در مهرماه سال ۱۴۰۴ به ۵۴ نفر کاهش یافته است؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۲۱۴ نفر بوده است. 

احمدی گفت: تعداد واحدهای تولیدی دارای حقوق معوقه نیز از ۷ شرکت در مهر ۱۴۰۳ به ۳ شرکت در مهر ۱۴۰۴ رسیده که نشان‌دهنده کاهش ۵۷ درصدی در تعداد شرکت‌های بدهکار است.

وی اظهار کرد: این دستاورد حاصل تلاش‌های مشترک نهادهای نظارتی، همراهی کارفرمایان مسئولیت‌پذیر و پیگیری‌های مستمر برای ارتقای عدالت مزدی و حفظ کرامت نیروی انسانی است. کاهش معوقات مزدی نه‌تنها موجب افزایش رضایت‌مندی کارگران شده، بلکه به تقویت بهره‌وری و پایداری تولید در واحدهای صنعتی استان نیز کمک کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل تعاون استان مرکزی، ۱۲ آبان، وی ابراز امیدواری کرد که با استمرار این روند مثبت، شاهد تثبیت عدالت اقتصادی و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی در سطح استان باشیم.

انتهای پیام





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today