کشف ۱۳۰ هزار لیتر فراورده های نفتی قاچاق در هرمزگان

مهر/ فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با هوشیاری و تلاش ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، قاچاقچیان در انتقال ۱۳۰ هزار لیتر روغن پایه یارانهای قاچاق ناکام ماندند.
سردار علی اکبر جاویدان اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در یکی از بنادر تجاری استان در ادامه طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز با محوریت مقابله با قاچاق فرآوردههای نفتی حین گشت زنی در اسکله به ۵ کانتینر که در یکی مناطق حاشیهای اسکله دپو شده بودند مشکوک شده و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران با تشکیل تیمی با هماهنگی و همکاری ناظر گمرکات و اداره بنادر و دریانوردی استان و حضور نماینده یگان حفاظت اسکله به محل اعزام و در بازرسی از این ۵ کانتینر مجموعأ ۱۳۰ هزار لیتر روغن صنعتی پایه قاچاق کشف کردند.
سردار علی اکبر جاویدان ارزش مالی سوختهای کشف شده در این عملیات را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۲۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

















