بیش از ۶ میلیون تن کالا در کردستان جابجا شد

ایرنا/ سنندج- ایرنا- معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان گفت: از اول امسال تا پایان مهر، بیش از ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تن انواع کالا در استان به سایر نقاط کشور جابجا شد.
به گزارش ایرنا، عبدالرحمن حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: کالاهای جابهجا شده در قالب ۳۹۶ هزار سفر انجام شده است و عمده محصولات جابهجا شده، کالاهای معدنی و کشاورزی بود.
وی با اشاره به وجود ۱۰ هزار دستگاه انواع کامیون و کشنده در استان افزود: ۱۶ هزار راننده خودروهای سنگین نیز در حوزه حمل و نقل فعال استان فعالیت دارند.
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۷۸ شرکت حمل و نقل در زمینه حمل کالا در سطح استان فعالیت دارند.
استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان بیش از ۶ هزار کیلومتر راه روستایی و حدود یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن هم راه بینشهری شامل ۳۲۵ کیلومتر بزرگراه، ۸۸۸ کیلومتر اصلی و ۷۰۰ کیلومتر نیز فرعی و عریض است.
















