نماد آخرین خبر

کشف ۳/۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق در یک جایگاه سوخت بندرعباس

منبع
فارس
بروزرسانی
کشف ۳/۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق در یک جایگاه سوخت بندرعباس

فارس/ فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری اعضای باند ۱۴ نفره قاچاق سازمان‌یافته سوخت و کشف ۳ میلیون و ۷۲۰ هزار لیتر بنزین قاچاق، خارج از شبکه عرضه قانونی سوخت به ارزش یک هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: در اجرای طرح مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی با رویکرد پایش جایگاه‌های عرضه فرآورده های نفتی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان ضمن هماهنگی قضایی با تشکیل تیم کارشناسی جهت نظارت بر صحت عرضه قانونی سوخت به یکی از جایگاه‌های عرضه سوخت در بندرعباس اعزام شدند.
وی افزود: در بازدیدهای اولیه به عمل آمده و استعلام از کارت‌های اضطراری جایگاه مشخص شد، تعداد ۴ نازل این جایگاه تراکنش بیشتری نسبت به بقیه نازل‌های این جایگاه داشته است که با بررسی‌های تکمیلی و بهره‌گیری از دوربین مداربسته جایگاه مشخص شد این پمپ بنزین با دستگاری نازل‌های پمپ از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح قدام به عرضه غیر قانونی بنزین به برخی افراد کرده است.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: با برآوردهای دقیق صورت گرفته این جایگاه از اوایل سال ۱۴۰۲ تاکنون مقدار تقریبی 3 میلیون و ۷۲۰ هزار لیتر بنزین به صورت غیر قانونی و خارج از شبکه با کارت‌های اختصاصی جایگاه به چهار نفر به هویت‌های معلوم به فروش رسانده است.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان ارزش ریالی سوخت‌های قاچاق کشف شده از اعضای این باند را بر اساس اعلام کارشناسان امنیت اقتصادی بالغ بر یک هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این خصوص ۱۴ نفر متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی و جایگاه موصوف، با اخذ مجوز قضایی، پلمب گردید.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :
https://instagram.com/hormozgan.today