نماد آخرین خبر

گرمای امید در خانه‌های مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گرمای امید در خانه‌های مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان

ایرنا/ سمنان - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان گفت: انجام مراحل گازرسانی برای ۱۵۰ خانه ساخته شده از سوی این نهاد حمایتی برای مددجویان استان طی تفاهم‌نامه با شرکت ملی گاز ایران به طور رایگان انجام می‌شود.

محمد حسین ذوالفقاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت ملی گاز ایران همسو با مسوولیت اجتماعی در قالب تفاهم نامه‌ای با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان هزینه لوله‌کشی گاز داخل خانه‌های ساخته شده برای مددجویان در بخش شهری و روستایی را متقبل شده است.

وی ادامه داد: لوله‌کشی رایگان گاز برای خانه‌های مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان در مناطق شهری و روستایی که از نعمت گاز برخوردار هستند با پرداخت کمک هزینه ۱۸۰ میلیون ریالی برای هر خانوار انجام می‌شود.

ذوالفقاری اضافه کرد: لوله‌کشی رایگان گاز برای ۱۵۰ خانه‌ متعلق به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان تا پایان سال ۱۴۰۴ با همراهی شرکت ملی گاز ایران با هدف توسعه عدالت انرژی و کمک به خانواده‌های نیازمند انجام و تحویل مالکان خواهد شد.

محمد حسین ذولفقاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سمنان گفت: ۳۱ دوره آموزشی حین خدمت برای کارکنان این نهاد حمایتی با هدف افزایش و رضایت خدمت به جامعه هدف، بهنگام سازی دانش و توان نیروی انسانی، کمک به تغییر و تحولات سازمانی و انطباق با شرایط و اوضاع و احوال اجتماعی برگزار شد که این آموزش‌ها به طور مستقیم بر توانمندی امدادگران و در شناخت بهتر نیازها، و در نهایت، بهبود کیفیت و اثربخشی خدمات‌رسانی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان تأثیرگذار است و برگزاری بیش از ۶ دوره آموزشی دیگر تا پایان سال ۱۴۰۴ در دستور کار است.

ذولفقاری تصریح کرد: توانمندسازی کارکنان اداره‌کل کمیته‌امداد امام خمینی(ره) استان سمنان گامی در مسیر تحقق اهداف این نهاد پشتیبانی در ارایه حمایت هدفمند به مددجویان در مسیر درآمدزایی و اشتغالزایی پایدار و خودکفایی است.

به گزارش ایرنا، بر پایه آخرین آمار ارایه شده، ۱۷ هزار و ۵۸۰ خانوار در قالب ۳۸ هزار و ۸۲ نفر زیر پوشش کمیته‌امداد امام خمینی(ره) استان سمنان هستند که از این جمعیت زیر پوشش ۷۲ درصد معیشت‌بگیر و ۲۵ درصد غیرمعیشت‌بگیر است.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر