نظارت دامپزشکی بر ۲۳ کانتینر گوشت قرمز وارداتی به زاهدان

ایسنا/ اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان گفت: در راستای ارتقای سلامت عمومی و اطمینان از کیفیت فرآوردههای خام دامی، اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان با افزایش سطح نظارتهای بهداشتی، بررسیهای تخصصی خود را بر محمولههای وارداتی گوشت قرمز و فرآوردههای ذخیرهشده در سردخانهها برای تضمین سلامت مصرفکنندگان تشدید کرده است.
علیرضا اسکندری در گفت وگو با ایسنا، افزود: در روزهای اخیر ضمن بررسی محمولههای تازه وارداتی گوشت قرمز به وزن مجموع ۳۰۴ تن در قالب ۲۳ محموله به زاهدان، همچنین اقدام به نمونهبرداری آزمایشگاهی و کنترل شاخصهای کیفی شامل دما، pH و ویژگیهای ارگانولپتیک (رنگ، بو و بافت) شده است.
رئیس اداره دامپزشکی زاهدان گفت: هرگونه مغایرت در پارامترهای استاندارد، منجر به توقیف محموله و انجام آزمایشات تکمیلی خواهد شد. سلامت مصرفکننده خط قرمز ماست و در این زمینه هیچگونه مصالحهای پذیرفته نیست.
وی افزود: همزمان با این اقدامات، عملیات نظارتی ویژه بر سردخانههای نگهداری گوشت قرمز و سفید نیز در دستور کار قرار گرفته است؛ بهگونهای که در مجموع ۷۴۸ تن فرآورده خام دامی مورد پایش کارشناسان این اداره قرار گرفته است.
رئیس اداره دامپزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: کارشناسان واحد نظارت بهصورت مستمر، شرایط بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای فرآوردهها و ویژگیهای ظاهری (ارگانولپتیک) را بررسی میکنند و هرگونه تخلف بهداشتی بلافاصله منجر به توقیف یا معدومسازی محموله میشود.
به گفته وی، هدف از این نظارتها، صیانت از امنیت غذایی جامعه و اطمینان از سلامت فرآوردههای پروتئینی عرضهشده در بازار است.
اداره دامپزشکی زاهدان با اجرای این طرحهای نظارتی، تلاش دارد تا از ورود و توزیع هرگونه گوشت ناسالم جلوگیری کرده و استانداردهای ملی و بینالمللی در حوزه سلامت غذایی را در سطح استان سیستان و بلوچستان تقویت کند.
انتهای پیام
















