نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

هشدار هواشناسیِ کرمانشاه؛ تقویت سامانه بارشی با احتمال آب‌گرفتگی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار هواشناسیِ کرمانشاه؛ تقویت سامانه بارشی با احتمال آب‌گرفتگی

ایرنا/ رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه از ارتقای هشدار سطح زرد به نارنجی استان به دلیل تقویت سامانه بارشی خبر داد و گفت: تا اواسط روز دوشنبه بارندگی‌های همراه با رعدوبرق، وزش باد و احتمال آب‌گرفتگی معابر در نیمه غربی و نواحی شمال‌غرب (اورامانات) ادامه خواهد داشت و حجم بارش تجمعی غالب نقاط بین ۳۰ تا ۴۰ میلی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

سعید قاسمی، رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل از داده‌های هواشناسی، همچنان تا اواسط روز دوشنبه علاوه بر کاهش دمای روزانه، به تناوب شاهد بارندگی توأم با وزش باد و رعد وبرق در سطح استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه طی ۲ روز آینده، بیشترین بارش را در نیمه غربی و نواحی شمال‌غرب استان (اورامانات) خواهیم داشت، گفت: بارش‌ها در برخی نقاط با آب‌گرفتگی معابر عمومی نیز همراه خواهد شد.
رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه خوشبختانه تقویت شرایط ناپایدار ما را مجبور به صدور هشدار سطح نارنجی کرده است، گفت: چنانچه تغییر فاحشی در خروجی مدل‌های جوی رخ ندهد، انتظار داریم بیشترین بارش تجمعی این سامانه به طور غالب بین ۳۰ تا ۴۰ میلی‌متر در نقاط مختلف استان به ثبت برسد.
قاسمی گفت: با خروج سامانه مذکور از جو استان، از ظهر دوشنبه تا پایان هفته، پدیده قابل توجهی برای جو استان پیش‌بینی نمی‌شود.
وی در خصوص تغییرات دمایی نیز بیان کرد: کمینه دمای هوا که امشب تغییرات چندانی نخواهد داشت، در بامداد روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به طور نسبی کاهش می‌یابد.
به گفته او از روز سه‌شنبه تا پایان هفته هم متوسط دمای هوا در غالب نقاط به آرامی روندی رو به افزایش خواهد داشت.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today