نماد آخرین خبر

پیکر ۹ شهید گمنام وارد کرمان شد + محل تدفین

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پیکر ۹ شهید گمنام وارد کرمان شد + محل تدفین

ایسنا/ همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها، استان کرمان میزبان ۹ شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس است که پیکرهای این قهرمانان دفاع از وطن صبح دوشنبه ۲۶ آبان وارد کرمان و تا معراج شهدا به صورت خودرویی تشییع شد.

برنامه‌های متعددی با حضور پیکر مطهر این شهدا در نقاط مختلف استان کرمان طی روزهای آینده برگزار و نهایتا سوم آذر همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، در محل‌های تعیین شده، تدفین خواهند شد.

پیکرهای چهار شهید گمنام در روستای ده‌بالا، شهرک مسکونی سپاه، شهرک مسکونی ارتش و اتوبان هفت‌باغ (جنب مسجد امام علی علیه‌السلام) شهرستان کرمان دفن می‌شود که این شهدا به ترتیب ۲۷، ۲۴، ۲۳ و ۲۵ ساله و مربوط به عملیات‌های بدر، والفجر مقدماتی، کربلای ۶ و تک دشمن هستند.

دو شهید ۱۸ و ۲۱ ساله مربوط به عملیات والفجر ۳ و کربلای ۴ در بوستان معلم رفسنجان و ارجاسب خنامان این شهرستان تدفین خواهند شد.

بنابراین گزارش، پیکر دو شهید دیگر در جنوب استان کرمان روستای دوساری عنبرآباد و مهن‌آباد رودبار جنوب خاکسپاری می‌شوند که ۲۲ ساله و ۳۹ ساله و از شهدای عملیات رمضان (شرق دجله) و درگیری با دشمن در سرپل‌ذهاب هستند.

همچنین یکی از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس ۲۶ ساله و مربوط به عملیات خیبر است که در روز شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در روستای چشمه‌سبز گوغر در شهرستان بافت خاکسپاری می‌شود.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره