نماد آخرین خبر

بهنام جو: خبر خداحافظی‌ام از استانداری قم و معرفی برای وزارت راه صحت ندارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
بهنام جو: خبر خداحافظی‌ام از استانداری قم و معرفی برای وزارت راه صحت ندارد

ایرنا/ قم – ایرنا – استاندار قم با تکذیب شایعات مطرح‌شده درباره خداحافظی از مسوولیت خود و معرفی به عنوان گزینه وزارت راه و شهرسازی، تأکید کرد که با تمام توان مسوولیت‌های خود را در استان پیگیری خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنام‌جو روز سه‌شنبه در حاشیه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی قم در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: این خبر از اساس صحت ندارد و آن را قویاً تکذیب می‌کنم.

وی با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌های منتشر شده در فضای رسانه‌ای و مجازی افزود: چنین شایعاتی هیچ مبنایی ندارد و برنامه من ادامه مسوولیت در استان قم و تمرکز بر اجرای طرح‌ها و اقدام های تعیین‌شده است.

بهنام جو ادامه داد: استان قم در مقطع فعلی درگیر پروژه‌های مهمی در حوزه‌های زیربنایی، اقتصادی و عمرانی است و پیگیری این طرح‌ها اولویت کاری مجموعه مدیریتی استان است.

وی اضافه کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در بخش‌های حمل‌ونقل، سرمایه‌گذاری، پشتیبانی تولید و تقویت زیرساخت‌های خدماتی در حال اجراست و با جدیت تا تحقق اهداف دنبال خواهد شد.

استاندار قم گفت: تعهد ما به مردم استان، تلاش مضاعف برای بهبود شرایط اقتصادی و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.





آخرین خبر قم در اینستاگرام : https://instagram.com/qomtoday