نماد آخرین خبر

معاون استاندار ایلام: شهرداری ایلام باید به مردم پاسخگو باشد/ دولت وظیفه خود را با تزریق اعتبارات انجام داده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
معاون استاندار ایلام: شهرداری ایلام باید به مردم پاسخگو باشد/ دولت وظیفه خود را با تزریق اعتبارات انجام داده است

ایسنا/ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به تزریق میلیاردها تومان اعتبارات دولتی به شهرداری ایلام علاوه بر درآمدهای داخلی آن، گفت: با وجود این حجم از اعتبارات، باید خروجی مثبتی در مدیریت شهری و جلب رضایت مردمی مشاهده می‌شد.

رضا دارابی درباره مشکلات و معضلات شهری ایلام اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ از محل اعتبارات ارزش افزوده سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و امور مالیاتی ۳۵۲.۹ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۴ نیز تاکنون ۲۷۷ میلیارد تومان، و از محل اعتبارات استانی ۳۴.۸ میلیارد تومان به حساب شهرداری واریز شده است، با این وجود، تغییر محسوسی در خدمت‌رسانی به مردم و ساماندهی شهر ایلام مشاهده نمی‌شود.

دارابی با بیان اینکه اعتبارات در راستای حل مشکلات شهری تزریق می‌شوند، بیان کرد: از محل اربعین نیز ۳۵.۷ میلیارد تومان پول نقد برای دیوارکشی سایت پسماند، خرید کمپرسی، تکمیل سیستم پایش تصویری، ساماندهی میدان ارغوان و... به حساب شهرداری واریز شد، اما پروژه‌های مذکور انجام نشده‌اند.

وی به آیین‌نامه مالی شهرداری در خصوص نحوه هزینه‌کرد درآمدها اشاره کرد و گفت: ۶۰ درصد درآمد شهرداری باید در حوزه عمرانی هزینه شود و با توجه به سایر درآمدهای شهرداری از محل‌های مختلف دیگر، باید گزارش چگونگی هزینه‌کرد آن را در حوزه عمرانی و جاری به مردم گزارش کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام درباره آسفالت معابر نیز گفت: از ظرفیت‌هایی چون قیر یارانه‌ای سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و قیر رایگان سازمان بازآفرینی شهری استفاده مطلوب نشده است به‌طوری که از ۱۲۸۱ تن قیر اختصاص یافته در سال ۱۴۰۲ میزان ۲۵۴ تن جذب نشده و همچنین از سهمیه دو هزار ۸۹۲ تن قیر یارانه‌ای ۱۴۰۳ میزان یک هزار و ۸۸۴ تن آن جذب نشده که باید مسئولین شهرداری مراتب و دلایل عدم به‌کارگیری و انجام آسفالت معابر شهری را به مردم گزارش کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام در شامگاه سه‌شنبه ۲۷ آبان، وی همچنین از اختصاص مبلغ ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای احداث کارخانه بازیافت زباله، ۱۳ میلیارد تومان برای خرید ماشین پرس و حمل زباله که تا کنون خریداری نشده و هفت میلیارد تومان برای خرید سیمی‌تریلر خبر داد و افزود: این مبالغ و سایر اعتبارات علاوه بر درآمدهای شهرداری، برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم اختصاص یافته است. دولت وظیفه خود را انجام داده، اما عملکرد شهرداری متناسب با این حمایت‌ها نبوده و مردم انتظار پاسخگویی دارند.

انتهای پیام





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر