پلیس همدان کلاهبردار ۴۰۰ میلیارد ریالی را دستگیر کرد

ایرنا/ فرمانده انتظامی استان همدان گفت: فردی که در قالب سرمایهگذاری مواد غذایی ۴۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
سردار حسین نجفی، فرمانده انتظامی استان همدان در تشریح این خبر بیان کرد: در پی وصول یک فقره پرونده از دادسرا مبنی بر کلاهبرداری در قالب سرمایهگذاری در مواد غذایی بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد متهم از سال ۱۴۰۰ با عنوان فعالیت در زمینه خرید و فروش برنج و حبوبات اقدام به جذب ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه از چندین نفر کرده و با پرداخت چند مرحله سود جزئی از باز پرداخت اصل پول و سود به شکات خودداری و متواری شده است.
فرمانده انتظامی استان همدان افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی در اقدامی غافلگیرانه متهم در یکی از شهرهای شمالی دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
نجفی بیان کرد: متهم در تحقیقات به بزه انتسابی اعتراف کرد و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

















