مشاهده پلنگ ایرانی در پارک ملی لار

ایرنا/ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از مشاهده و ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی در ارتفاعات پارک ملی لار خبر داد و این رخداد را نشانه ای امیدوارکننده از وضعیت مطلوب زیستگاه های حیاتوحش در این منطقه عنوان کرد.
حسن عباس نژاد روز پنجشنبه اظهار کرد: در جریان گشت و پایش میدانی محیط بانان پارک ملی لار، آثار تازه ای از حضور پلنگ ایرانی شناسایی شد که پس از ردیابی دقیق، منجر به رؤیت و ثبت تصویر این گونه ارزشمند در ارتفاعات پارک شد.
وی افزود: این ثبت موفق، حاصل تلاش مستمر، هوشیاری و تخصص محیط بانان است و نشان می دهد زیستگاه پلنگ ایرانی در پارک ملی لار از پویایی و سلامت اکولوژیک مناسبی برخوردار است.
عباس نژاد با تأکید بر اهمیت حفاظت از زیستگاه های طبیعی و گونه های در معرض خطر، از طبیعتگردان و بازدیدکنندگان خواست در زمان حضور در پارک ملی لار، ضوابط و مقررات حفاظتی را به طور کامل رعایت کرده و از ورود به مناطق حساس و زیستگاه های حیات وحش خودداری کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پارک ملی لار یکی از مهم ترین زیستگاه های پلنگ ایرانی در کشور محسوب می شود و این مشاهده جدید، نشانه ای مثبت از تداوم حضور این گونه در معرض خطر انقراض در این پهنه ارزشمند حفاظتی است.
















