نماد آخرین خبر

هشدار نارنجی ؛ سمنان ۸ درجه سرد می شود

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
هشدار نارنجی ؛ سمنان ۸ درجه سرد می شود

صدا و سیما/ مدیرکل هواشناسی استان سمنان درباره خسارت‌های ناشی از بارش برف و باران، تگرگ و کولاک و کاهش محسوس دمای هوا در روز سه شنبه این هفته هشدار نارنجی اعلام کرد.

هشدار نارنجی ؛ سمنان ۸درجه سرد می شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،  مدیرکل هواشناسی استان سمنان با اشاره تقویت فعالیت سامانه بارشی  گفت: فعالیت این سامانه به تناوب در غالب نقاط سبب بارش باران گاهی رگبار و احتمال تگرگ، برف، مه آلودگی و کاهش دید، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف و کولاک، وزش بادشدید می‌شود.

وی افزود: دمای هوا تا روز پنجشنبه بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد و صرفه جویی در مصرف حامل‌های انرژی ضروری است.

به گفته وی، در این مدت، احتمال آبگرفتگی و جاری شدن رواناب، صاعقه، اختلال در تردد‌ها و کاهش دید پیش بینی شده و وزش بادشدید و تندباد‌های لحظه‌ای و کاهش نسبی دما احتمال مخاطره در تردد در مسیر‌های کوهستانی و ارتفاعات را افزایش داده است.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان با بیان اینکه انتظار می‌رود کنترل و لایروبی شبکه آبراه‌های استان و جوی‌ها، کانال‌ها و آبراه‌ها و دهانه پل‌ها مورد توجه باشد اضافه کرد: خودداری از توقف و اتراق در بستر و حاشیه رودخانه ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات و نواحی کوهستانی، خودداری از چرای دام‌ها در ارتفاعات، مهمترین توصیه‌های هواشناسی محسوب می‌شود.

وی محکم کردن سازه‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی، احتیاط در عبور از ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان خشک، استحکام و ترمیم سقف و سازه‌های گلخانه‌ای، خودداری از توقف و پارک خودرو در زیر درختان خشک و فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره از جمله توصیه‌های مهم و پیشگیرانه از خسارت‌های احتمالی ناشی از وزش باد شدید است.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today