نماد آخرین خبر

جشن بزرگ جوان با عنوان «دختر ایران» در بافق

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
جشن بزرگ جوان با عنوان «دختر ایران» در بافق

صدا و سیما/ جشن بزرگ جوان با عنوان «دختر ایران» با حضور پرشور و گسترده دختران جوان شهرستان بافق برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، همزمان با روز جوان و اعیاد فرخنده شعبانیه، جشن بزرگ جوان با عنوان «دختر ایران» با حضور پرشور و گسترده دختران جوان شهرستان بافق در سالن همایش آهن‌شهر این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سمتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بافق، در حاشیه این مراسم با اشاره به استقبال چشمگیر جوانان از این جشن اظهار داشت: این مراسم فرهنگی و معنوی با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از دختران جوان بافقی برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنان از شرکت‌کنندگان در آیین معنوی اعتکاف امسال بودند.

وی با بیان اینکه تقویت هویت دینی، فرهنگی و اجتماعی دختران از اهداف اصلی این جشن بوده است، افزود: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ ناب و اصیل اسلامی، ارتقای سطح آگاهی جوانان و ایجاد فضای بانشاط، سالم و امیدآفرین برای دختران جوان طراحی و اجرا شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بافق با اشاره به بخش‌های مختلف این جشن گفت: اجرای پویش قرآنی، ادای احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، برگزاری کارگاه آموزشی «جوانی جمعیت» با محوریت نقش‌آفرینی دختران در آینده جامعه و همچنین کارگاه «بصیرت‌افزایی و استکبارستیزی» از جمله برنامه‌های محتوایی این مراسم بود.

سمتی بیان کرد: در بخش فرهنگی و هنری این جشن، دختران جوان بافقی با هم‌خوانی سرود جمهوری اسلامی ایران، جلوه‌ای از همبستگی، هویت ملی و انقلابی خود را به نمایش گذاشتند و هنرمندانی از سطح استان و شهرستان نیز با اجرای برنامه‌های شاد، کمدی و متنوع، لحظاتی بانشاط و خاطره‌انگیز را برای حاضران رقم زدند.

وی در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی شهرستان اظهار داشت: این جشن با مشارکت و همکاری نهاد‌های فرهنگی شهرستان و همراهی شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران ـ بافق برگزار شد که نقش مهمی در اجرای هرچه باشکوه‌تر این مراسم داشتند.





آخرین خبر یزد در اینستاگرام : https://instagram.com/yazd_today