نماد آخرین خبر

دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیاردی با جعل اسناد دولتی در اهواز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیاردی با جعل اسناد دولتی در اهواز

ایسنا/ فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری یک کلاهبردار متواری خبر داد که با جعل اسناد دولتی و فروش مال غیر، موفق به کلاهبرداری حدود ۲۰۰ میلیارد ریالی در چند استان کشور شده بود.

سردار علی اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان اظهار کرد: در پی وصول برگ جلب یک محکوم تحت تعقیب با موضوع کلاهبرداری، پیگیری ویژه برای دستگیری این فرد در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با انجام کار اطلاعاتی دقیق و بهره‌گیری از شیوه‌های پلیسی، محل‌های تردد این محکوم که تحت تعقیب استان‌های خوزستان، تهران و قزوین نیز بود، شناسایی شدند.
سردار جاویدان با بیان شگرد مجرمانه متهم، توضیح داد: این فرد با تنظیم وکالتنامه‌های سوری و جعلی، اقدام به فروش املاک متعلق به دولت به مالباختگان کرده و مبلغ تقریبی ۲۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.
فرمانده انتظامی هرمزگان ادامه داد: متهم برای فرار از قانون، مدت‌ها بود که با خانواده خود قطع ارتباط کرده و مدام در حال تعویض سیم‌کارت و شماره تلفن خود بود. اما با استخراج مشخصات خط مخفی وی و اقدامات فنی و مخابراتی، محل اختفای او در شهرستان اهواز استان خوزستان شناسایی شد.
 جاویدان اعلام کرد: با همکاری عملیاتی عوامل پلیس آگاهی شهرستان اهواز، متهم در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و پس از تشکیل پرونده، با قرار مناسب به زندان مرکزی اهواز تحویل داده شد.